Livenaari

Livenaari: Mikä lääkkeeksi valheellisiin terveysväittämiin?

TERVETULOA apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle suunnattuun koulutustilaisuuteen. Ilmoittaudu mukaan!

Viimeisten vuosikymmenten aikana tiedon saatavuudessa, hallinnassa ja jakelussa on tapahtunut valtava muutos. Tieto, myös lääkeinformaatio, on kaikkien saatavilla ja aikaisemmasta poiketen tiedonjako on moniulotteista sosiaalisen median välityksellä.  Samalla kun ihmisten pääsy tietoon yleistyy, myös huuhaan määrä valitettavasti kasvaa.

Mikä on terveydenhuollon ammattilaisen rooli oikean terveystiedon puolustamisessa? Miten perustella potilaille tai apteekin asiakkaille, mikä on huuhaata ja mikä taas lääketiedettä ja relevanttia hoidon onnistumisen kannalta? Sukelletaan aiheeseen apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle tarkoitetussa livenaarissa

Mikä lääkkeeksi valheellisiin terveysväittämiin?  Tiistaina 9.3.2021 klo 17.30 alkaen.

Livenaarin ohjelma

17.30 Tervetuloa & Housekeeping, Teva Finland Oy
17.40 Vastalääkettä virheellisille terveysväittämille
Mia Muhonen, puheenjohtaja, lääketieteen kandidaatti, Vastalääke ry
18.15 Apteekin työntekijänä oikean terveystiedon lähettiläänä somessa
Mika Wallin, proviisori, Profarmasia
18.30 Q&A
19.30 Livenaari päättyy

Livenaariin pääset osallistumaan kätevästi omalta kotikoneeltasi. Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 4.3.2021 mennessä.

Ilmoittaudu

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille edellisenä päivänä ennen livenaaria.

HUOM! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Varaamme oikeuden tarkistaa, että osallistujat ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Tervetuloa mukaan!

Teva-tiimi

2021-052610_01_2021
NPS_FI_NP_00014_01_2021

Mia Muhonen, Vastalääke ry:n puheenjohtaja

Lääketieteen kandidaatti

Mia Muhonen on 5. vuoden lääketieteen opiskelija Turun yliopistosta. Hän on toiminut Vastalääke ry:n hallituksessa yhdistyksen perustamisesta lähtien. Hän on tieteellisen tiedon puolestapuhuja ja virheellisten terveysväittämien kitkijä. Vapaa-ajalla Mia viihtyy urheilemassa tai retkeilemässä.

Mika Wallin

Proviisori

Mika Wallin on kokenut lääkeasiantuntija, joka on ratkonut ihmisten lääkitykseen liittyviä ongelmia apteekeissa noin 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on levittänyt tutkimukseen perustuvaa lääketietoa ihmisille sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa.