Jokaisen iholle

Apobase perusvoiteet

Tiesitkö, että ihon ensisijaisena tehtävänä on suojata kehoamme ulkoisilta uhkatekijöiltä kuten haitalliselta UV-säteilyltä, mikrobeilta ja kemikaaleilta?

Perusvoiteet ovat lievän atooppisen ihottuman pääasiallinen hoito ja aina osa myös keskivaikean tai vaikean atooppisen ihottuman hoitoa. Atooppista ihottumaa sairastavan on oleellista käyttää perusvoidetta säännöllisesti varsinkin talvisin, vaikkei ihottumaa olisikaan. Paras hoito kutinaan on ihottuman hyvä hoito.

Apobase perusvoiteet soveltuvat ihosi päivittäiseen kosteuttamiseen ja puhdistamiseen. Ne soveltuvat niin kuivien ja halkeilevien kantapäiden ja käsien pehmentämiseen kuin vartalon ja käsien voidepesuun suihkusaippuan sijaan. Jos sinulla ei ole erityisiä iho-ongelmia, pärjäät pitkälle eri Apobase-voiteilla.

Valitse oikea Apobase-voide käyttötarkoituksen, ihosi kunnon ja vuodenajan vaatimusten mukaan. Parhaiten löydät omalle ihollesi sopivimman Apobasen kokeilemalla. Saat myös halutessasi neuvoja oikean voiteen valintaan apteekista. Kaikki Apobase-perusvoiteet ovat hajusteettomia sekä väriaineettomia. Apobase-jokaisen iholle.