19.6.2019 Muut

Aktiiviseen arkeen!

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa.

Evergia Multilongin sisältö: 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta

Evergia Multilong sisältää vitamiinit ja hivenaineet, jotka vaikuttavat hiusten, kynsien ja ihon kuntoon, vastustuskykyyn sekä jaksamiseen. Evergia Multilong vapauttaa vitamiinit ja hivenaineet kehosi käyttöön tavallisia vitamiinivalmisteita hitaammin, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään niitä paremmin.

Mitä vitamiineja ja hivenaineita Evergia Multilong sisältää?

Evergia Multilong sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja suorituskykyä. Valmisteessa on suositusten mukaiset pitoisuudet A-, C-, D-, E- ja K1-vitamiineja sekä kaikkia B-ryhmän vitamiineja: B1, B2, B3, B5, B6, B7 (biotiini), B9 (foolihappo) ja B12. Lisäksi se sisältää seuraavia hivenaineita: rauta, sinkki, kupari, mangaani, jodi, seleeni, kromi, molybdeeni, boorihappo, para-aminobentsohappo, rutiini, lykopeeni ja luteiini.

Mihin Evergia Multilongin sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vaikuttavat?

Eri vitamiinit ja hivenaineet ovat välttämättömiä kehon normaalien toimintojen ylläpitämiseen. Kuitenkin: keho pystyy tuottamaan niistä vain osan ja loput tulee saada monipuolisesta ravinnosta ja tarvittaessa ravintolisistä. Evergia Multilong on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa. Sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vähentävät väsymystä ja ylläpitävät hiusten, kynsien ja ihon normaalia kuntoa. Lisäksi ne tukevat vastustuskykyä, näkökykyä sekä fyysistä ja henkistä suorituskykyä.

Mitkä vitamiinit ja hivenaineet vaikuttavat vastustuskykyyn?

Vastustuskykyyn vaikuttavat D-, B6-, B12-, A- ja C-vitamiinit sekä foolihappo, sinkki ja seleeni. Evergia Multilong sisältää näitä kaikkia. Vastustuskyky suojaa elimistöä erilaisilta taudinaiheuttajilta, mutta esimerkiksi stressi ja yksipuolinen ruokavalio voivat heikentää sitä.

Mitkä vitamiinit vaikuttavat näköön?

Normaalia näköä tukevat A-vitamiini ja B2-vitamiini.

Mitkä vitamiinit vaikuttavat ihon, hiusten ja kynsien kuntoon?

Evergia Multilongin sisältämä B12-vitamiini ylläpitää ihon normaalia toimintaa. Hivenaineista hiusten, kynsien ja ihon kuntoon vaikuttavat etenkin sinkki ja biotiini.

Onko vitamiinivalmisteella väsymystä vähentäviä vaikutuksia?

Evergia Multilongin sisältämistä vitamiineista ja hivenaineista C-vitamiini, rauta, B2- ja B6-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään uupumusta. C-vitamiini, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit sekä niasiini, pantoteenihappo ja mangaani edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, lisäksi B1-, B6- ja B12-vitamiinit sekä niasiini ja pantoteenihappo ylläpitävät psykologisia toimintoja.

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen vitamiinivalmiste

Miten Evergia Multilong eroaa muista monivitamiinivalmisteista?

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen vitamiinivalmiste. Tavallisesti vitamiinivalmisteet hajoavat ja liukenevat elimistöön usein minuuteissa, mutta Evergia Multilongin sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vapautuvat kehoon tasaisella nopeudella noin viiden tunnin aikana. Näin elimistöön imeytyy suurempia määriä vitamiineja kuin tavallisista vitamiinivalmisteista, ja elimistö pystyy hyödyntämään ne paremmin.

Mihin Evergia Multilongin pitkävaikutteisuus perustuu?

Evergia Multilong -kapseleiden kuoren sisällä on kuitua, joka geeliytyy ja turpoaa ruoansulatuskanavan nesteiden vaikutuksesta. Siksi kapselin sisältö liukenee ruoansulatuskanavan nesteisiin tavallisia valmisteita hitaammin ja vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät elimistöön pidemmän ajan kuluessa.

Kenelle Evergia Multilong on sopiva tuote?

Evergia Multilong -valmiste on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat tukea aktiivista ja terveellistä elämäntapaansa. Tuote ei sovi alle 18-vuotiaille eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

Evergia Multilongin käyttö: yksi kapseli päivässä riittää

Mikä on Evergia Multilongin annostus päivässä?

Yksi kapseli päivässä riittää. Tuote sisältää kaikki 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta, jotka tukevat henkistä ja fyysistä suorituskykyä, vastustuskykyä sekä hiusten, kynsien ja ihon normaalia toimintaa.

Sopiiko tuote raskaana olevalle tai imettävälle?

Tuote ei sovi raskaana olevalle, sillä se sisältää A-vitamiinia, jota ei suositella ravintolisänä raskauden aikana. Imetys ei kuitenkaan ole este Evergia Multilongin käyttämiselle.

Onko Evergia Multilongissa laktoosia, hiivaa, soijaa tai gluteenia?

Ei. Evergia Multilong on laktoositon ja maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton.

Mistä Evergia Multilongia saa?

Evergia Multilong -vitamiinivalmistetta myyvät kotimaiset apteekit ja verkkoapteekit.


FI/VOTC/18/0005

 

Tutustu eri vitamiinivalmisteisiin

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.