Oletko jo fluxannut?

FLUX

Flux on pohjoismainen suunhoidon tuoteperhe joka tarjoaa laadukkaita tuotteita erilaisiin suunhoidon tarpeisiin. Flux suuveden kehitystyö alkoi Ruotsissa vuonna 2007. Suunhoidon ammattilaisten ja kuluttajien mielestä markkinoilta puuttui fluoria sisältävä suuvesi, joka sisältäisi korkean fluoripitoisuuden ja lisäksi maistuisi hyvälle. Alle vuoden kuluttua näistä keskusteluista ensimmäinen Flux Original Cool Mint suuvesi tuli markkinoille, jonka fluoripitoisuus on 0,2 % NaF. Suomessa sitä markkinoitiin Fludent Fresh -nimellä vuosien ajan. Vuoden 2018 alusta tuotteiden nimet muuttuivat täälläkin Fluxiksi.

Korkean fluoripitoisuuden ansiosta Flux aikuisten suuvedet vahvistavat hammaskiillettä ja auttavat ehkäisemään hammaskiven esiintymistä. Tuotesarja on kasvanut vuosien saatossa sisältäen tänä päivänä fluorivalmisteita niin aikuisille kuin lapsille. Sarjaan kuuluu myös Flux Dry Mouth kuivan suun tuotteita.

Hampaita hoitavia Flux-tuotteita on helppo käyttää. Kaikki Flux-tuotteet on kehitetty läheisessä yhteistyössä pohjoismaisten hammaslääkäreiden kanssa. Flux -tuotteet eivät sisällä alkoholia tai muita lisäaineita. Saatavilla apteekeista.

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.