Kuivat silmät

Ophtim Eye® Day&Night -silmätipat

Ophtim Eye® Day&Night –silmätippa on ainutlaatuinen yhdistelmäpakkaus sisältäen uudelleensuljettavat pipetit päivä- ja yökäyttöön. Ophtim Eye® Day&Night –silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat siksi jatkuvaan sekä runsaaseen käyttöön. Tuote sopii myös piilolinssien kanssa. Älä kärsi kuivista silmistä.

Tuote-edut

  • Kosteuttaa ja suojaa
  • Ainutlaatuinen yhdistelmäpakkaus sisältää pipetit päivä- ja yökäyttöön
  • Säilöntäaineeton

Käyttötarkoitus

Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat steriilejä ja säilöntäaineettomia. Tuotteita voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Ophtim Eye® Day&Night -pipeteissä on pyöristetty kärki lisäämässä käyttömukavuutta. Pipetit ovat uudelleensuljettavia. Avattua pipettiä voi käyttää 12 tunnin ajan. Pakkauksessa on 15 pipettiä päiväkäyttöön ja 15 pipettiä yökäyttöön. Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

Ophtim Eye® Day: 0,20 % natriumhyaluronaatti
Ophtim Eye® Night: 0,40 % natriumhyaluronaatti