Webinaari

Apteekkarin taivas ja helvetti -webinaari

Proviisorin siirtyessä apteekkariksi alussa eteen tulevat monet uudet yrittäjänä toimimisen haasteet. Mitä apteekkarin urasta haaveilevat proviisorit tai vasta uransa alkutaipaleella toimivat apteekkarit voisivat oppia kokeneiden apteekkareiden uratarinoista, heidän jo kohtaamista haasteista ja onnistumista.

Tervetuloa webinaariin kuulemaan kahden valovoimaisen apteekkarin tarinat. Webinaari on tarkoi17.30tettu apteekkareille ja proviisoreille.

Apteekkarin taivas ja helvetti – tiistaina 1.3.2022 klo 17.30 alkaen.

Ohjelma

17.30 Tervetuloa & käytännön asiat, Teva Finland Oy
17.45 Apteekkarin taivas ja helvetti

Apteekkarit Anna Schoultz ja Harri Ovaskainen

18.30 Kysymykset & keskustelu

                                                    

Webinaari päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 19.00.

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 28.2. mennessä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille osallistumislinkin webinaaria edeltävänä päivänä. 

Ilmoittaudu

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi n. viikon kuluttua webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Teva-tiimi

 

2021_065569_12_2021 _ NPS_FI_00036_12_2021

Anna Schoultz

Apteekkari

Anna toimii apteekkarina Suomen hipstereimmässä kaupunginosassa Helsingin Punavuoressa, ja kokee sydämenasiakseen toimialan kehittämisen erityisesti lääkitysturvallisuuden, digitalisaation ja vastuullisuuden näkökulmista.

Harri Ovaskainen

Apteekkari

Harri on monipuolisen työuran tehnyt lääkealan ammattilainen, joka työskentelee tällä hetkellä apteekkarina Sotkamossa.