Lounaswebinaari

Hyvä paha kipulääke

TERVETULOA yleis- ja työterveyslääkäreille suunnattuun lounaswebinaarin: “Hyvä paha kipulääke”. Ilmoittaudu mukaan!

Kivun oikea ja tehokas hoito on tärkeää. Työikäinen suomalainen kärsii usein tuki- ja liikuntaelimistön -kivusta ja erilaisia kipulääkkeitä sen hoitoon käytetään paljon. Joskus oikean ja liiallisen käytön raja voi hämärtyä. Haittojensa vuoksi vahvojen kipulääkkeiden määräämistä ja käyttöä seurataan Suomessa, mutta miedompienkin kipulääkkeiden käytöstä voi aiheutua ongelmia.

Onko syytä huoleen kipulääkkeiden väärinkäytön lisääntymisestä? Tästä aiheesta lisää yleis- ja työterveyslääkäreille tarkoitetussa lounaswebinaarissa:

”Hyvä paha kipulääke” maanantaina 31.5.2021 klo 11.25 alkaen.

Ohjelma

11.25 Tervetuloa & käytännön asiat, Teva Finland Oy
11.30 Kipulääkkeet työikäikäisen hoidossa, Juhani Juhola, fysiatrian erikoislääkäri,  LT
12.00-12.15 Kysymykset & keskustelu

Lounaswebinaariin pääset osallistumaan kätevästi omalta kotikoneeltasi. Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 26.5. mennessä.

Ilmoittaudu

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi n. viikon kuluttua webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin määräämiseen oikeutetuille henkilöille. Varaamme oikeuden tarkistaa, että osallistujat ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

 

2021_057161_04_2021 _ MULTI_FI_00344_04_2021

 

 

Juhani Juhola

Fysiatrian erikoislääkäri, LT

Juhani on tuki- ja liikuntaelin sekä kipuongelmien parissa työskentelevä syntyperäinen satakuntalainen, joka on koronan myötä alkanut kiinnostumaan erinäisistä nikkarointiprojekteista.