Webinaari

Kivun monet kasvot

TERVETULOA apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle suunnattuun webinaarin: “Kivun monet kasvot”. Ilmoittaudu mukaan!

Farmaseutti on asiantuntija lääkkeiden valinnassa, lääkehoidoissa ja lääkkeiden turvallisessa käytössä. Erityinen maininta annettakoon itsehoidon eli vapaasti myytävien lääkkeiden ja ei-lääkkeellisten tuotteiden turvallisen käytön opastajana.

Farmaseutin rooli apteekissa on keskeinen. Ydinosaaminen ja tekeminen tapahtuvat heidän käsiensä kautta. On tärkeää, että tätä roolia myös farmaseutit itse korostavat. Miten kohtaan kiireisen asiakkaan kipuhyllyllä? Mitä kipuasiakkaan kohdalla pitäisi huomioida? Mitä kysyä ja kartoittaa? Miten teen oman osaamisen näkyväksi?

Sukelletaan aiheeseen apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle suunnatussa webinaarissa.

”Kivun monet kasvot” tiistaina 21.9.2021 klo 17.30 alkaen.

Ohjelma

 

17.30 Tervetuloa & käytännön asiat, Teva Finland Oy
17.45 Kivun monet kasvot, Mika Wallin, proviisori
18.30 Kysymykset & keskustelu

Webinaari päättyy kysymysten ja keskustelun jälkeen, viimeistään klo 19.00.

 

 Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 16.9. mennessä.

Ilmoittaudu

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi n. viikon kuluttua webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Varaamme oikeuden tarkistaa, että osallistujat ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

 

2021_059746_06_2021 _ MULTI_FI_000415_06_2021

 

 

Mika Wallin

Proviisori

Mika Wallin on kokenut lääkeasiantuntija, joka on ratkonut ihmisten lääkitykseen liittyviä ongelmia apteekeissa noin 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on levittänyt tutkimukseen perustuvaa lääketietoa ihmisille sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa.