Webinaari

Lääkkeitä mielen hyvinvointiin

TERVETULOA apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle suunnattuun webinaarin: “Lääkkeitä mielen hyvinvointiin”. Ilmoittaudu mukaan!

Koronapandemia ja sen mukanaan tuoma epävarmuus ja erilaiset rajoitukset vaikuttavat meihin kaikkiin. Olemme kaikki samassa myrskyssä, mutta eri varustein. Myös mielenterveys voi olla koetuksella. Korona-ajassa fyysisen terveyden rinnalla, mielen hyvinvointi onkin yhä tärkeämpi osa keskusteluja apteekin asiakaskohtaamisissa.

Mitkä ovat korona-aikaan liittyvät mielenterveyden haasteet? Milloin ja miten mielenterveyttä hoidetaan lääkkeettömästi?  Milloin on lääkehoidon vuoro ja miten se onnistuu? Sukelletaan aiheeseen apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle tarkoitetussa webinaarissa.

Lääkkeitä mielen hyvinvointiin – tiistaina 27.4.2021 klo 17.30 alkaen.

Ohjelma

 

17.30 Tervetuloa & käytönnön asiat, Teva Finland Oy
17.45 Mielenterveyden haasteet ja hoitomahdollisuudet korona-ajassa, Henry Karlsson, psykiatrian erikoislääkäri, LT, VTM, FM, VSSHP Psykiatria

Luento kestää n. 45 minuuttia, jonka jälkeen kysymykset ja keskustelu. Webinaari päättyy viimeistään klo 19.00

Webinaariin pääset osallistumaan kätevästi omalta kotikoneeltasi. Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 22.4. mennessä.

Ilmoittaudu

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi n. viikon kuluttua webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Varaamme oikeuden tarkistaa, että osallistujat ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Tervetuloa mukaan!

Teva-tiimi

2021_055465_03_2021 / MULTI_FI_00298_03_2021

 

 

Henry Karlsson

Psykiatrin erikoislääkäri, LT, VTM, FM, VSSHP Psykiatria

Henry on psyykkisten häiriöiden parissa tutkimusta ja kliinistä työtä tekevä syntyperäinen turkulainen, joka on löytänyt koronan myötä tavallisen arjen, koivuklapien polttelun ja tv-sarjat.