Webinaari

Paineet punaisella

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.

TERVETULOA terveyskeskus- ja työterveyslääkäreille tarkoitettuun webinaariin Paineet punaisella.

Mietitkö välillä potilaasi sydän-ja verisuonitautisairauksien kohdalla, milloin on aika lähettää potilas erikoissairaanhoitoon?  Mitä tehdä, kun koko arsenaali lääkitystä on käytetty ja verenpaineet huitelevat yhä pilvissä? Tuntuuko, että rajanveto ja tapaukset ovat ajan saatossa mutkistuneet ja lisääntyneet?

Tule ratkomaan kanssamme sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Mikko Puhakan johdolla terveyskeskus- ja työterveyslääkäreille suunnattuun Paineet punaisella -webinaariin kolme haastavaa potilastapausta.

  • Mitä tehdä, kun potilas, jonka verenpaine ollut pitkään koholla ja kunto romahtanut, tulee päivystykseen?
  • Miten edetä, kun potilas saapuu terveyskeskukseen hengenahdistuksen vuoksi eikä lääkärikäyntejä ole ollut vuosiin?
  • Miten hoitaa, kun potilas tulee työterveyslääkäriin päänsäryn vuoksi ja samalla huomaat, että EKG on pielessä ja sivuäänikin kuuluu?

 Paineet punaisella -webinaari tiistaina 24.5.2022 klo 16.00 alkaen.

Ohjelma

16.00                  Tervetuloa & käytännön asiat, Teva

16.10                   Paineet punaisella

                           Mikko Puhakka, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri

 Webinaari päättyy kysymysten ja keskustelun jälkeen viimeistään klo 17.30.

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 19.5. mennessä. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi kuukauden sisällä webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin määräämiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

 

2022-078680_04_2022 / MULTI_FI_00655_04_2022

Mikko Puhakka

Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, LL

Mikko päätyi lääkäriopintoihin heti lukion jälkeen. Hän työskentelee kardiologian kliinisenä opettajan Itä-Suomen yliopistossa. Kardiologia kiinnosti häntä siksi, että kotiseudulla Itä-Suomessa sydäntautikuolleisuus on ollut hyvin suurta.