TevaTalk

Apteekkitaloutta farmaseuteille – kiitos vai kirosana?

Tervetuloa apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle tarkoitettuun Apteekkitaloutta farmaseuteille – kiitos vai kirosana? -TevaTalk:iin. Ilmoittaudu mukaan!

Apteekin taloudelliset mittarit tai oman apteekin tulevaisuudennäkymät voivat olla monelle farmaseutille vieras tai jopa tylsä osa-alue. Toisaalta maailmantilanteen epävarmuus ja erilaiset säästötoimenpiteet heijastuvat myös apteekin arkeen. Talousosaaminen nähdään nykyisin eräänlaisena kansalaistaitona ja siksi farmaseutin on hyvä tutustua ja kasvattaa ymmärrystä siitä.

Keskitymme tässä TevaTalk-verkkokoulutuksessa niihin apteekin taloudenpitoon liittyviin asioihin, joilla on merkitystä farmaseuteille kuten esimerkiksi palkan muodostuminen, resurssit henkilökunnan palkkaamiseen sekä varaston ja ostojen optimoiminen. Verkkokoulutus on hyvin käytännönläheinen ja aiheisiin paneudutaan konkreettisin esimerkein. Asiantuntijoina kuulemme monipuolisen kokemuksen omaavaa voimakaksikkoa KTM, proviisori Teppo Kylmää sekä farmaseutti Liisa Kylmää.

Tiistaina 14.2. klo 17.30 alkaen.

Verkkokoulutus päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 19.00.

Ohjelma

17.30 Tervetuloa ja käytännön asiat, Teva
17.45 Apteekki taloutta farmaseuteille – kiitos vai kirosana?
KTM, proviisori Teppo Kylmä
farmaseutti Liisa Kylmä
18.30 Kysymykset & keskustelu

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 8.2. mennessä tästä. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille verkkokoulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse verkkokoulutukseen, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

Teppo Kylmä

KTM, proviisori

Teppoa voi jo hyvinkin tituleerata apteekkialan moniosaajaksi. Helsinki-taustaisen miehen voi alku keväästä alkaen bongata Posion leveyspiireiltä. Tepon jalasta löytyy Sievi-merkkiset kengät kokoa 43.

Liisa Kylmä

Farmaseutti

Asiantuntijamme on yrittäjyyttä ja johtajuutta lisäopiskellut farmaseutti, joka tuo työyhteisöihin energiaa, iloa ja hiljaista tietoa. Vapaa-aikana hän pelaa salibandyä ja tutustuu mielellään uusiin ihmisiin.

MULTI-FI-00907-1-23