TevaTalk

Tulehdukselliset suolisairaudet – miten diagnosoin ja hoidan?

Tervetuloa lääkäreille tarkoitettuun Tulehdukselliset suolisairaudet – miten diagnosoin ja hoidan? – verkkokoulutukseen. Ilmoittaudu mukaan!

Tulehduksellista suolisairautta (IBD), joihin lukeutuvat haavainen suolitulehdus sekä Crohnin tauti, sairastaa 55 000 suomalaista ja uusia diagnooseja tehdään noin 2000 vuosittain. Tautiin sairastutaan nuorella aikuisiällä ja kaikki potilaat tarvitsevat räätälöityä seurantaa ja hoitoa.

Koulutuksessa käsitellään IBD:n syntymekanismia, diagnostiikkaa sekä miten erottaa toiminnalliset vaivat tulehduksellisesta suolisairaudesta, hoitoa ja seurantaa. Käydään läpi yleisimmät lääkehoidot lääketurvakoeseurantoineen ja tähystystarpeineen.

Tulehdukselliset suolisairaudet – miten diagnosoin ja hoidan?  Tiistaina 7.2.23 klo 17.00 alkaen.

Tule kuulemaan aiheesta lisää lääkäreille tarkoitettuun verkkokoulutukseen.

Koulutus päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 18.30.

17.00 Tervetuloa ja käytännön asiat, Teva
17.10  

Tulehdukselliset suolisairaudet – miten diagnosoin ja hoidan? Jukka Koffert, LT, sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri, TYKS

 

18.00 Kysymykset & keskustelu

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 1.2. mennessä tästä. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse koulutukseen, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin määräämiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

 

Jukka Koffert

LT, sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri, TYKS

2022-145456_10_2022 / MULTI_FI_00837_10_2022