Nukahtamisvaikeudet

Melatonin ratiopharm 1 mg

Melatonin ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Tuote-edut

  • Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa
  • Lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia
  • Pieni tabletti on helppo niellä

Käyttötarkoitus

Nukahtamisajan lyhentäminen

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatonin ratiopharm 1 mg auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Aikaerorasitus

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatonin ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Melatonin ratiopharm on saatavana helposti nieltävänä tablettina tai miedosti omenalle maistuvana purutablettina. Purutabletti on mahdollista puolittaa. Pakkauskoot: 30 purutablettia ja 100 tablettia. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. Ravintolisä.

 

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Maltodextrin, Chamomilla recutita fl ower extract, Sodium Fluoride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Allantoin, Aroma (incl. Optaflow 0,2 %), Citric Acid.

Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.