8.12.2021

Farmaseutti –tee osaaminen näkyväksi!

Teva haluaa tukea työarkeasi ja osaamistasi. Olemme koonneet www.tevafinland.fi – sivustolle kattavasti koulutustallenteita ja ajankohtaisia artikkeleita. Haluamme tehdä ajan tasalla pysymisen sekä ammattitaidon ylläpidon ja kehittämisen sinulle helpoksi. Pääset käsiksi sisältöihin omilla Fimnet-tunnuksillasi. Yksillä ja samoilla tunnuksilla saat käyttöösi sekä apteekkien ammattilaisille, että lääkäreille suunnattuja koulutustallenteita.  

Miten ja missä pääset alkuun?

Voit katsoa koulutustallenteet oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan. Miltä kuulostaisi aiheet ”Migreenin estohoidon uudet mahdollisuudet”, jossa neurologian erikoislääkäri Kari Alhainen kertoo CGRP vasta-aineista migreenin hoidossa, tai ”Kivun monet kasvot”, jossa proviisori Mika Wallin vie meidät kohtaamaan itsehoidon kipulääkkeiden ostajan. ”Lääkkeitä mielen hyvinvointiin” – koulutuksessa saa vinkkejä, miten mielenterveyden voi ottaa apteekin asiakkaan kanssa puheeksi.  Aiheeseen meidät johdattaa psykiatrian erikoislääkäri Henry Karlsson. Uusin koulutustallenteemme on ”Koronan aiheuttamat sydänkomplikaatiot ja long covid –oireyhtymä”, jossa kardiologi, sisätautien erikoislääkäri Mikko Puhakka tarttuu aiheeseen viimeisimpien tutkimustulosten perusteella. Ajankohtaista ja kiinnostavaa, eikö vain? Toivottavasti myös hyödyllistä.

Ideoita oppimiseen

Mitäpä jos kokoaisit samasta aiheesta kiinnostuneen kollegat yhteen? Koulutuksen tai tallenteen katselun päätyttyä voisitte vielä keskustella aiheesta ja jakaa ajatuksia. Yhteinen reflektointihetki lisää tutkitusti oppimista ja vaikuttaa positiivisesti työpaikan sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Tai voisit syventää omaa oppimistasi pitämällä koulutuksesta kollegoille tiivistelmän, jossa kerrot tärkeimmät huomiosi?

Osallistuessasi käynnissä olevaan live webinaariin voit myös kysyä asiantuntijoilta kysymyksiä chat-toiminnon kautta. Kysymyksille varataan reilusti aikaa, joten kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus, olit sitten mukana yksin tai ryhmässä. Koulutustallenteessa on aina mukana myös tämä kysymysosio, jotta pääset hyötymään keskustelusta ja muiden esittämistä kysymyksistä.

Uutta ja tuoretta 2022

Tulevana vuonna laajennamme edelleen laadukasta koulutustarjontaa. Pienenä ennakkopaljastuksena voimme kertoa, että aiheet sivuavat muun muassa allergiaa sekä ruokavalioneuvontaa apteekeissa.  Kannattaa siis seurata tarjontaamme – näin pääset mukaan erinomaista palautetta saaneisiin koulutuksiimme.

Tilaamalla Tevan uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietää tulevista tapahtumistamme. Uutiskirjeen tilaajana saat myös oikeuden osallistua lääkäreille suunnattuihin webinaareihin. Tämä on hieno lisämahdollisuus syventää osaamista! Uutiskirjeen tilaajaksi pääset täältä.

Osallistuttuasi koulutukseen tai katseltuasi tallenteemme saat itsellesi tarvittaessa koulutustodistuksen. Tulosta todistus ja kirjoita siihen nimesi. Helppoa ja yksinkertaista!

Farmaseutti –tee osaamisesi näkyväksi!

Farmaseuttina olet reseptilääkkeiden toimittamisen, lääkehoidon ja lääkkeiden turvallisen käytön asiantuntija. Toimit myös itsehoitolääkkeiden ja muiden terveysvalmisteiden turvallisen käytön opastajana sekä ennaltaehkäisevän terveystiedon jakajana. Tämä tuo merkittävää lisäarvoa koko terveydenhuollon ketjuun. Tässä kokonaisuudessa sinulla farmaseuttina on tärkeä tehtävä huolehtia asiakkaistasi ja lisätä terveyttä koko yhteiskunnassa.  Olet asiakkaiden arvostama luotettava huippuasiantuntija. Pidä siis ammattitaitoasi yllä kertaamalla vanhaa ja oppimalla uutta ja tee osaamisesi näkyväksi.  Tässä me haluamme olla avuksi.

 

NPS-FI-NP-00022-12-2021

Maarit Elg

Markkinointipäällikkö

Kirjoittaja on koulutukseltaan farmaseutti. Tavoitteena tehdä farmaseuttien osaaminen näkyväksi. Vapaa-ajalla lyö mielellään pientä valkoista palloa.