Webinaari

Apteekkarin taivas ja helvetti -webinaari, osa II

TERVETULOA apteekkareille ja proviisoreille tarkoitettu Apteekkarin taivas ja helvetti -webinaari, osa II. Ilmoittaudu mukaan!

Apteekkiala kohtaa alati kasvavaa painetta muutokselle. Apteekit ovat pysyneet ajassa mukana ja sopeutuneet uusiin vaatimuksiin säilyttäen samalla erinomaisen asiakastyytyväisyyden. Muutospaine ja odotukset kuitenkin kasvavat.  Mahdollinen lääketaksan muutos koskettaa kaikkia ja uhkaa tehdä osasta apteekkeja  kannattamattomia. Jokainen apteekkiyrittäjä varmasti miettii millä tavalla toimia haastavassa tilanteessa ja varautua tulevaan.

Tervetuloa kuulemaan kokeneen apteekkarin näkemyksiä varaston optimoinnista, resurssien ja ajankäytön suuntaamisesta arvoa tuottavaan asiakaspalveluun sekä ajankohtaista asiaa taksamuutoksesta. Webinaari on suunnattu ensisijaisesti apteekkareille ja proviisoreille.

Apteekkarin taivas ja helvetti II – keskiviikkona 12.10.2022 klo 17.30 alkaen.

17.30 Tervetuloa & käytönnön asiat, Teva Finland
17.45 Apteekkarin taivas ja helvetti II, apteekkari Harri Ovaskainen
18.30 Kysymykset & keskustelu

Webinaari päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 19.00.

 Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 7.10. mennessä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille osallistumislinkin webinaaria edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu

 

 

 

Harri Ovaskainen

Apteekkari

Harri on monipuolisen työuran tehnyt lääkealan ammattilainen, joka työskentelee tällä hetkellä apteekkarina Sotkamossa.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Teva-tiimi

 

2022-143825_09_2022 / NPS_FI_00070_09_2022