Webinaari

Kipu ja psykiatriset sairaudet -webinaari

TERVETULOA yleis- ja työterveyslääkäreille tarkoitettuun webinaariin Kipu ja psykiatriset sairaudet. Ilmoittaudu mukaan!

Kipupotilaiden kokeman kivun taustalla voi olla psykiatrisia taustasairauksia, mm. masennus tai ahdistus. Näiden tunnistaminen ja hoitaminen on haastavaa kokeneellekin lääkärille.

Tiedätkö, kuinka usein kipupotilaalla kivun kokemuksen taustalla on masennus tai ahdistus? Mitä olisi hyvä ottaa huomioon diagnoosia tehdessä? Jos nämä asiat mietityttävät, niin pääset kuulemaan aiheesta käytännön läheisesti yleis- ja työterveyslääkäreille suunnatussa webinaarissa, jossa keskustelijoina ovat psykiatri Henry Karlsson ja fysiatri Juhani Juhola.

Kipu ja psyksiatriset sairaudet – torstaina 3.2. klo 16.00 alkaen

Ohjelma

16.00 Tervetuloa & käytännön asiat, Teva Finland Oy

16.15  Kipu ja psykiatriset sairaudetpsykiatri Henry Karlsson ja fysiatri Juhani Juhola

Webinaari päättyy kysymysten ja keskustelun jälkeen viimeistään klo 17.30.

Varaa paikkasi jo nyt! Ilmoittautuminen päättyy 31.1.

Ilmoittaudu

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse webinaariin, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi n. viikon kuluttua webinaarista.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin määräämiseen oikeutetuille henkilöille. Varaamme oikeuden tarkistaa, että osallistujat ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

 

2021_065300_12_2021 / MULTI_FI_00546_12_2021

Henry Karlsson

Psykiatrian erikoislääkäri, dosentti, LT

Henry on psyykkisten häiriöiden parissa tutkimusta ja kliinistä työtä tekevä syntyperäinen turkulainen, joka on löytänyt koronan myötä tavallisen arjen, koivuklapien polttelun ja tv-sarjat.

Juhani Juhola

Fysiatrian erikoislääkäri, LT

Juhani on tuki- ja liikuntaelin sekä kipuongelmien parissa työskentelevä syntyperäinen satakuntalainen, joka on koronan myötä alkanut kiinnostumaan erinäisistä nikkarointiprojekteista.