Verkkokoulutus

TevaTalk: Närästys – kuinka neuvon ja ohjaan?

Tervetuloa apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle tarkoitettuun Närästys – kuinka neuvon ja ohjaan? -TevaTalk:iin. Ilmoittaudu mukaan!

Närästys aiheuttaa polttavaa kipua tai epämiellyttävää tunnetta rintalastan takana. Useampi kuin joka kymmenes ihminen kokee närästystä viikoittain. Farmasistit kohtaavat apteekin arjessa närästyksestä kärsiviä asiakkaita päivittäin. Toistuvan närästyksen takana saattaa olla refluksitauti, jossa mahanestettä nousee ruokatorveen kerta toisensa jälkeen. Miten kartoittaa närästysasiakkaan tilannetta ja ohjata oikean hoidon ja lääkityksen äärelle? Entä milloin asiakas pitää lähettää lääkäriin?

Keskitymme tässä TevaTalk-verkkokoulutuksessa apteekin arjessa toistuviin lukuisiin närästysasiakkaan kohtaamistilanteisiin. Aihetta lähestytään sekä lääkehoidon, että potilastapausten näkökulmista. Opimme myös mm. erottamaan närästyksen muusta rintakehää korventavasta vaivasta. Verkkokoulutus on käytännönläheinen ja aiheeseen paneudutaan konkreettisin esimerkein. Asiantuntijana kuulemme monelle tuttua ja terveydenhuollon kouluttajana ansioitunutta apteekkari Mika Wallinia.

Tiistaina 18.4. klo 17.30 alkaen.

Verkkokoulutus päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 19.00.

Ohjelma

17.30 Tervetuloa, Teva
17.40 Närästys – kuinka neuvon ja ohjaan?
apteekkari Mika Wallin
18.30 Kysymykset & keskustelu

Ilmoittautuminen päättyy 12.4. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille verkkokoulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse verkkokoulutukseen, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain reseptin toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

Mika Wallin

apteekkari

Mika on joka paikan höylä – mm. pitkän linjan apteekkiproviisori, kouluttaja, tiedebloggaaja ja someaktiivi. Vapaa-ajallaan hän tuo apteekin asiantuntemusta esille, puolustaa tutkittua tietoa somessa ja popularisoi tiedettä kansantajuisesti.

NPS-FI-00138-03-2023