TevaTalk

TevaTalk: Apteekkifarmasisti – kivun itsehoidon asiantuntija

Tervetuloa TevaTalk-verkkokoulutukseen keskiviikkona 14.3.2024.

On yleistä, että kiireinen asiakas saapuu apteekkiin hakemaan kipulääkettä itsehoitohyllystä haluamatta  lääkeneuvontaa. Tämä on yksi lääkeneuvonnan haastavimmista tilanteista. Apteekissa ilman reseptiä myytävät kipulääkkeet eivät ole vähemmän tehokkaita tai turvallisempia kuin reseptillä määrätyt, vaan ovat vaikutukseltaan ja haitoiltaan samankaltaiset.

Keskitymme tässä TevaTalk-verkkokoulutuksessa apteekkari Mika Wallinin johdolla siihen, miksi on tärkeää pysäyttää jokainen kipulääkehyllyllä asioiva asiakas. Koulutus tarjoaa konkreettisia keinoja kipuasiakkaan kohtaamiseen. Farmasistin on tärkeää suositella sopivia kipulääkkeitä perustellen ja annostelusuosituksin. Farmaseuttisen asiantuntemuksen painottaminen ja mahdollinen asiakkaan lääkäriin ohjaus ovat neuvonnan kulmakiviä.

Mukana keskusteluosiossa on Tevan Medical tiimistä farmasian tohtori Jaakko Puttonen.

 

Torstaina 14.3. 2024 klo 17.30 alkaen.

Verkkokoulutus päättyy kysymysten ja keskustelun jälkeen viimeistään klo 19.00.

 

 

Ohjelma

17.30 Tervetuloa ja käytännön asiat, Teva
 17.40 Apteekkifarmasisti – kivun itsehoidon asiantuntija

Mika Wallin, apteekkari

 

 

18.20 Kysymykset & keskustelu

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 7.3.2024 mennessä tästä.

Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille verkkokoulutusta edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?                                                                     

Etkö pääse verkkokoulutukseen, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain lääkkeiden toimittamiseen oikeutetuille henkilöille.

Lämpimästi tervetuloa!

Teva-tiimi

Mika Wallin

apteekkari

Kirjoittaja on kokenut lääkeasiantuntija, joka on ratkonut ihmisten lääkitykseen liittyviä ongelmia apteekeissa jo noin 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on levittänyt tutkimukseen perustuvaa lääketietoa ihmisille sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa.

NPS-FI-00259-02-2024