TevaTalk

Työkaluja kivun ja uniongelmien hoitoon

Hyvälaatuinen uni on hyvinvointimme perusta ja tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde.

Koulutuksen aikana keskustelemme työelämän muutoksista ja tulevaisuuden haasteista, ja siitä, mitä itse voimme tehdä edistääksemme omaa nukkumista ja palautumista.

Jokainen kliinikkolääkäri kohtaa joka päivä työssään uniongelmista kärsiviä ihmisiä. Käymme läpi tyypillisimmät unihäiriöt, niiden modernia tutkimista ja hoitoa.

Keskustelemme mistä lääkehoidoista ja myös ei-lääkkeellisistä hoitokeinoista on todennäköisesti apua eri kiputiloissa sekä perehdytään kiputilojen nykyiseen luokitukseen. Paneudumme myös siihen, mitä työkaluja tarvitaan kivun hoidon työkalupakkiin ja millainen merkitys on potilas-lääkärisuhteella.

Asiantuntijoina kuulemme unilääkäri, dosentti Henri Tuomilehtoa ja fysiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Jukka Pekka Kouria.

Tule kuulemaan aiheesta lisää.

Torstaina 3.10.2024 klo 17.00 alkaen.

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

17.00 Tervetuloa ja käytännön asiat, Teva
17.05 Työkaluja kivun ja uniongelmien hoitoon 

Unilääkäri, dosentti Henri Tuomilehto ja fysiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri

18.00 Kysymykset & keskustelu

TevaTalk-lähetys päättyy kysymysten jälkeen viimeistään klo 18.30.

Varaa paikkasi jo nyt, mutta viimeistään 29.9.24 mennessä tästä. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille verkkokoulutusta edeltävänä päivänä.

Haluatko tallenteen?

Etkö pääse lähetykseen mukaan, mutta haluaisit nähdä sen jälkikäteen? Ilmoittaudu mukaan niin varmistat, että saat tallennelinkin sähköpostiisi.

Huom! Koulutus sisältää reseptilääkeinformaatiota ja on sen vuoksi tarkoitettu vain lääkkeiden määräämiseen oikeutetuille henkilöille. Lääkelaki velvoittaa meitä tarkistamaan jokaisen osallistujan soveltuvuuden.

NPS-FI-00316-06-2024   2024-175512