9.1.2023

Webinaarimme kantavat nyt nimeä TevaTalk

Suuren suosion saaneet webinaarimme kantavat nyt uutta nimeä TevaTalk. Tavoitteemme on tarjota laadukkaita koulutuksia lääkäreille sekä apteekin farmaseuttiselle henkilökunnalle.

Olemme tarjonneet jo reilut kaksi vuotta laadukkaita verkkokoulutuksia kasvotusten tapahtuvien koulutusten rinnalle. Koulutuksemme ovat olleet erittäin kysyttyjä ja olemme saaneet niiden sisällöstä pääosin vain hyvää palautetta. Vuonna 2023 verkkokoulutuksemme on nimeltään TevaTalk. Nimessä yhdistyy asiantuntijaluento/-luennot sekä keskustelu, jonka aikana otamme teiltä asiakkailta kysymyksiä vastaan.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja ajankohtaisia koulutuksia noin neljä kertaa vuodessa niin lääkäreille kuin apteekkien farmaseuttiselle henkilökunnalle. Kutsut koulutuksiin lähetämme kaikille niille, jotka ovat tilanneet uutiskirjeemme. Jos haluat kutsut TevaTalk-koulutuksiin ensimmäisten joukossa, niin tilaa uutiskirjeemme täältä

Ilmoitamme uusista koulutuksista myös some-tileillämme Teva Finland (Linkedin, Facebook ja Twitter), joten kannattaa ottaa sometilit seurantaan.

Kaikki tulevat koulutuksemme löydät myös aina osoitteesta: https://www.tevafinland.fi/tapahtumat/ ja tallenteet koulutusten jälkeen: https://www.tevafinland.fi/koulutukset/ . Sisällön katsomiseen tarvitset Fimnet-tunnukset.

TevaTalk tunnelmaan pääset katsomalla alla olevan lyhyen koosteen viime vuodestamme. Nähdään TevaTalk-koulutuksissa!

Ilmianna puhuja tai aihe

Onko sinulla joku kouluttaja mielessä, joka sopisi TevaTalk kouluttajaksi tai aihe, josta haluaisit kuulla? TevaTalk-koulutusten sisällöistä vastaavat Anne Tyrväinen (lääkärit) ja Maarit Elg (apteekkien farmaseuttinen henkilökunta), jotka ottavat mielellään vastaan ehdotuksia. Heidät tavoitat sähköpostilla: etunimi.sukunimi@tevapharm.com

Maarit Elg

markkinointipäällikkö, apteekkikanava

Anne Tyrväinen

markkinointipäällikkö, lääkärikanava

MULTI-FI-00914-1-23

Katso aiemmat verkkokoulutukset