Lääkkeet vaikuttavina aineina ympäristössä –koulutuskiertue

Järjestämme yhteistyössä Helsingin yliopiston Generation Green –työryhmän kanssa apteekkien henkilökunnalle tarkoitetun koulutuskiertueen, jonka aiheena on Lääkkeet vaikuttavina aineina ympäristössä. Koulutusiltoja järjestetään kaikkiaan kuusi eri puolella Suomea.

Koulutusten tarkoituksena on avata ajankohtaista teemaa pintaa syvemmältä. Suurin osa ympäristöön päätyvistä lääkejäämistä on peräisin normaalista lääkkeiden käytöstä, joten rationaalisella lääkkeiden käytöllä on iso merkitys. Lääkealan kaikilla toimijoilla on mahdollista vaikuttaa positiivisesti ympäristön lääkejäämien hallintaan. Koulutuksen asiaosuudesta vastaa Generation Green -työryhmän jäsenet Jaakko Teppo ja Eeva Teräsalmi. Generation Green –työryhmän toimintaan voit tutustua täältä.

Koulutuspaikkakunnat vuonna 2020

Tampere           22.1

Oulu                  12.2

Turku                 24.3

Vantaa               22.4

Kuopio              16.9

Seinäjoki          28.10

Tervetuloa mukaan! Tampereen ja Oulun koulutustilaisuuteen ilmoittautuminen on käynnissä. Muiden koulutusiltojen osalta aika ja paikka tarkentuvat ja ilmoittautumislinkit avautuvat n. kaksi kuukautta ennen koulutuspäivää.

Ilmoittaudu Tampereen tapahtumaan täältä:

Tutustu

Ilmoittaudu Oulun tapahtumaan täältä:

Tutustu 

 

Jaakko Teppo

Proviisori, tohtorikoulutettava, Generation Green –työryhmän jäsen

Jaakko on tohtorikoulutettavana Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa, jossa hän viimeistelee väitöskirjaa. Lääkkeiden ympäristövaikutuksista hän kiinnostui jo opintojensa aikana. Aiheeseen hän on perehtynyt lisää toimiessaan Generation Green -ryhmän jäsenenä vuodesta 2014 alkaen.

Eeva Teräsalmi

Apteekkari, eMBA, Generation Green –työryhmän jäsen

Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekin apteekkari. Helsingin yliopiston Generation Green -ryhmän sekä FIPn hallituksen jäsen. Green Pharmacy Practice -työryhmän puheenjohtaja. Harrastuksena puutarhanhoito ja vaeltaminen