Lataa terveyskortti ja seuraa omaa vointia

Valitse sopiva terveyskortti oman terveyden säännölliseen seurantaan. Lääke- ja verenpainekortin sekä päänsärkypäiväkirjan aktiivinen hyödyntäminen on avainasemassa onnistuneen lääkehoidon varmistamisessa.

Tänä päivänä monelle oman terveyden seuranta on arkipäivää ja erilaisilla sovelluksilla ja älylaitteilla se on varsin helppoakin. Myös sairauden ja lääkehoitojen seuranta on tärkeä osa hyvinvointia. Itselle ladattavat päiväkirjat oireiden kartoitukseen tai mittaamiseen ovat konkreettisia työkaluja hyvinvoinnin omaseurantaan. Näiden lisäksi ehdottoman tärkeää kaikille jatkuvaa lääkitystä käyttäville, on ylläpitää ajantasaista lääkelistaa käyttämistään lääkevalmisteista. Digitaalista valtakunnallista lääkelistaa odotellessa, tulostettu tai omalle koneelle ladattu listaus käytössä olevista lääkkeistä toimii hyvin.

Ole hyvä – täältä saat tulostettua tai ladattua itsellesi migreenipäiväkirjan migreenin oireiden toistuvuuden ja oireiden omaseurantaan, verenpaineen seurantakortin painetasojen kotimittauksia varten sekä kaikkien käyttämiesi lääkkeiden listaamiseen tarkoitetun lääkekortin.

Kaikki kortit voit tallentaa myös omalle koneellesi ja täyttää ne verkossa. Näin sinulla on kaikki valmiina seuraavaa terveydenhuollon ammattilaisen tapaamista varten.

 

Lääkekortti

Lataa tästä lääkekortti itsellesi talteen.

Lataa

 

Läkemedelskort

Läkemedelskortet finns nu även på svenska. Ladda ner!

Ladda ner

 

Päänsärkypäiväkirja

Lataa tästä päänsärkypäiväkirja talteen.

Lataa

Huvudvärksdagbok

Ladda ner svenska huvudvärksdagboken.

Ladda ner

Verenpaineen seurantakortti

Lataa tästä verenpainekortti talteen.

Lataa