Lataa terveyskortti ja seuraa omaa vointia

Valitse sopiva terveyskortti tai opas oman terveyden säännölliseen seurantaan. Lääke- ja verenpainekortin sekä päänsärkypäiväkirjan aktiivinen hyödyntäminen on avainasemassa onnistuneen lääkehoidon varmistamisessa.

Oman hyvinvoinnin seuranta on monelle jo arkipäivää, ja sen avuksi on olemassa erilaisia sovelluksia ja älylaitteita. Myös sairauden ja lääkehoitojen seuranta on yhtä tärkeä osa hyvinvointia. Ladattavat päiväkirjat ovat käteviä ja konkreettisia työkaluja oireiden omaseurantaan. Ajantasaisen lääkelistan ylläpito on tärkeää etenkin jatkuvaa lääkitystä käyttäville. Digitaalista valtakunnallista lääkelistaa odotellessa, voit ylläpitää listausta lääkkeistäsi joko tulostettuna paperiversiona tai koneellesi ladattuna ja tallennettuna. Näin sinulla on kaikki valmiina seuraavaa terveydenhuollon ammattilaisen tapaamista varten.

Ole hyvä – täältä saat tulostettua tai ladattua itsellesi migreenipäiväkirjat, joko vuoden yleisseurantaan tai kolmen kuukauden päiväkirjan, joka sopii esimerkiksi biologista estolääkettä harkittaessa. Tältä sivulta löydät myös verenpaineen seurantakortin painetasojen kotimittauksia varten sekä kaikkien käyttämiesi lääkkeiden listaamiseen tarkoitetun lääkekortin.

Lataa uusi Migreenin selviytymisopas! Migreeniopas jakaa tietoa migreenistä sairautena, sen hyvistä hoitokäytännöistä ja antaa tukea kokonaisvaltaiseen hoitosuunnitelmaan. Opas on tarkoitettu migreeniä sairastaville, heidän läheisilleen ja hoitohenkilökunnalle. Opas sisältää myös päänsärkypäiväkirjan ja migreenitietotestin.

 

Lääkekortti

Lataa tästä lääkekortti itsellesi talteen.

Lataa

 

Läkemedelskort

Läkemedelskortet finns nu även på svenska. Ladda ner!

Ladda ner

 

Päänsärkypäiväkirja

Lataa ja tallenna itsellesi täytettävä päänsärkypäiväkirja.

Lataa

Huvudvärksdagbok

Ladda ner svenska huvudvärksdagboken.

Ladda ner

Migreenin vuosipaivakirja

Migreenin vuosipäiväkirja

Lataa tästä vuosipäiväkirja talteen.

Lataa

Migreenin vuosipaivakirja

Årsdagbok för dig som har migrän

Ladda ner svenska migrän årsdagbok.

Ladda ner

Verenpaineen seurantakortti

Lataa tästä verenpainekortti talteen.

Lataa 

Migreeniopas

Migreenin selviytymisopas

Lataa tästä migreeniopas talteen.

Lataa 

NPS-FI-00226-11-23