Yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa

Terveydenhuollon ammattilaisten ja erilaisten organisaatioiden kanssa tehdyn avoimen yhteistyön tarkoituksena on edistää terveydenhuollon ammattilaisten lisäkoulutusta, kustannustehokkaiden rinnakkaislääkkeiden käyttöönottoa ja jakaa tietoa uusista lääkeinnovaatioista.

Lääketieteellisten innovaatioiden syntymisen ja lääkehoitojen kehittymisen kannalta yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on välttämätöntä. Edullisten rinnakkaisvalmisteiden ansiosta yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus saada entistä parempaa lääkitystä. Erityisesti ennaltaehkäisevissä tai pitkäaikaisissa ja jatkuvissa lääkehoidoissa, sekä potilaalle että yhteiskunnalle aiheutuvilla hoitokustannuksilla on iso merkitys.

Me koulutamme laajasti terveydenhuollon ammattilaisia niin kansansairauksien kuin kroonisen migreenin, neurologisten sairauksien ja MS-taudin hoidossa. Erilaisia koulutustapahtumia, ympäri Suomen, toteutamme vuosittain n. 100.

Toiminnan vastuullisuus ja avoimuus

Suomessa Teva Finland Oy on Rinnakkaislääketeollisuus ry:n jäsen. Rinnakkaislääketeollisuus ry:n jäsenenä olemme sitoutuneet avoimuuteen ja noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille kohdistuvien taloudellisten suhteiden/etuuksien julkistamisessa.

Suomessa lääketeollisuuden yhteinen julkistuspäivä vuoden 2019 taloudellisen yhteistyön raportille on maanantai 15.6.2020. Uusimpaan ja myös edellisten vuosien raportteihn pääset tutustumaan alta.

 

Taloudellisen yhteistyön raportti 2019

Muistio taloudellisen yhteistyön julkistamisesta

 

Taloudellisen yhteistyön raportti 2018

Taloudellisen yhteistyön raportti 2017

 

 

FI/CORPI/20/0028/06/2020