Ajankohtaista tietoa Tevalta

Täältä löydät kaikki yrityksemme uutiset ja blogikirjoitukset sekä ajankohtaiset tiedotteet

Henkilöitä-neuvottelemassa-palaveripöydän-ympärillä. Monimuoisuutta.

10 vinkkiä, kuinka Tevalla lähdettiin edistämään monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta

YK:n asettamat kestävän kehityksen tavoitteet linkittyvät monimuotoisuuteen ja inklusiivisuuteen myös työpaikoilla: sukupuolten väliseen tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen, syrjimättömyyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Jos monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden merkitys ohitetaan, riskinä ovat haitat maineelle tai liiketoiminnalle. Yrityksessä saatetaan investoida tuotteisiin ja palveluihin, jotka jättävät kokonaisia ihmisryhmiä ulkopuolelle.
Lue lisää
Takaisin apteekkiin. Naisfarmasisti järjestelee apteekin lääkehyllyä.

Takaisin apteekkiin vuosien jälkeen

Apteekkisektorilla on tapahtunut paljon muutoksia viimeisen 15 vuoden aikana, jonka olen ollut poissa apteekkityöstä. Pää pyörällä harjoitellessani Kelan sääntöjä ja sähköisen reseptin toimittamista vuosien jälkeen tuntui, että ennen kaikki oli paremmin. Lääkkeet toimitettiin aiemmin paperireseptillä, käytössä oli apteekkijärjestelmistä Salix tai Linnea ja viitehintajärjestelmä oli vasta tuloillaan. Mikä onkaan muuttunut vuosien saatossa ja oliko ennen kaikki paremmin?
Lue lisää
Tuotannon jakautuminen

Työtä onnistuneen lääkehoidon puolesta jo 120 vuotta!

Maailman suurin lääkeaineiden ja rinnakkaislääkkeiden valmistaja Teva juhli vuonna 2021 120 -vuotissyntymäpäiväänsä. Toiminta lähti liikkeelle lääketukkukauppana muulivetoisten kärryjen huolehtiessa logistiikasta vuonna 1901. Tänään Tevan lääkkeet kulkevat käyttäjilleen kontrolloiduissa olosuhteissa lentokoneiden, laivojen ja rekkojen kyydissä. Teva toimii vahvasti paikallisesti ja Suomessa myydyistä pakkauksista yli 97 % valmistetaan Euroopassa.
Lue lisää