Teva Finland Oy:n sosiaalisen median käyttöehdot (instagram sivut)

Tämän Instagram-sivun tarkoituksena on jakaa tietoa, kommentteja ja kuvia muiden Instagram-käyttäjien kanssa. Käyttäjillä tulee olla olemassa oleva Instagram-tili pystyäkseen kommentoimaan sivuille. Odotamme innolla tälle sivulle lähetettyjä keskusteluja ja kommentteja ja toivomme, että kirjoittajat noudattavat hyviä tapoja kommenteissaan ja kunnioittavat muiden mielipiteitä. Sivuston tarkoitus ei ole keskustella Teva Finland Oy:n tai muun yhtiön lääkinnällisistä tuotteista tai hoidoista tai raportoida haittavaikutuksia. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme tai palveluihimme liittyen voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa infofinland@tevapharm.com tai soittamalla meille numeroon 020 180 5900.

Jos haluat raportoida tuotteeseemme liittyvästä haittavaikutuksesta, voit lähettää vapaamuotoisen viestin osoitteeseen safety.finland@tevaeu.com tai soittaa numeroon p. 020 180 5900. Lääketurvatoimintaa koskeva lainsäädäntö velvoittaa meidät kirjaamaan yksityiskohtaisesti jokaisen meille ilmoitetun haittatapahtuman, jolloin olemme veloitetut keräämään henkilötietoja sinusta tai haitan kokeneesta henkilöstä. Lääketurvatoiminnan yksityisyyden suojaa koskeviin käytäntöihin Teva-konsernissa voit tutustua osoitteessa https://www.tevafinland.fi/tietosuojalauseke/

Tietyissä tilanteissa saatamme joutua poistamaan kirjoitettuja kommentteja sivuiltamme. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi;

– Kaikki lääkevalmisteisiin liittyvä kommentointi/keskustelu riippumatta onko kyseessä Teva Finland Oy:n  tai muun valmistajan lääkinnällinen tuote sillä emme voi taata, että kommenttien sisältö on yhteneväinen lääkeaineiden viestintää koskevien lakien ja asetusten kanssa.

– Lääketieteelliset kysymykset ja ohjeet. Emme voi taata, että kommentoijien sivuillamme jakamat ohjeet ovat lääketieteellisesti päteviä. Emme myöskään voi ottaa kantaa yksittäisen potilaan hoitoon tai lääkitykseen liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinulla on kysyttävää sairaudestasi tai lääkityksestäsi kehotamme sinua kääntymään oman lääkärisi puoleen.

– Asiaton kielenkäyttö. Loukkaavat viittaukset uskonnollista tai etnistä taustaa, poliittista katsantokantaa, ikäryhmää, seksuaalista suuntautumista tai yksityisyyttä kohtaan poistetaan.

– Mainonnalliset viestit ja roskapostit sekä aiheeseen liittymättömät viestit. Pidätämme oikeuden poistaa sisältöä, joka sisältää vahvistamattomia väitteitä tai palveluiden tai tuotteiden mainontaa.

– Haittavaikutustietoa sisältävät viestit. Teva Finland Oy:n varaa oikeuden poistaa myös muuta sisältöä sivuiltansa oman harkintansa mukaan.

Teva Finland Oy varaa oikeuden muuttaa edellä mainittuja sääntöjä yksipuolisesti.

Vastuunrajaus: Sosiaalisen median tileillämme saattaa olla linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille, postauksiin tai twiitteihin. ratiopharm ei pysty kontrolloimaan näiden sisältöä eikä se suosittele tai vastaa jaetuista kirjoituksista, kommenteista, videoista tai muusta sisällöstä. ratiopharm ei vastaa kirjoittajien kommenteista seinällämme eikä ole vastuussa niiden perusteella tehtyjen johtopäätösten tai toimenpiteiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.