B12-vitamiinia saadaan yleisesti vain eläinperäisestä ravinnosta. Punainen liha, sisäelimet, maitotuotteet, kananmuna ja kala ovat B12-vitamiinin luonnollisia lähteitä.

B12-vitamiinin saantisuositus on naisilla ja miehillä 2ug (mikrogrammaa) ja lapsilla 0,5-1,3ug vuorokaudessa. Varsinkin vegaanien tulisi turvata B12-vitamiinin saanti vitamiinilisällä.

Betolvex tuoteperhe sisältää viisi eri valmistetta:

  • Betolvex B12-vitamiini 1 mg sopii muistin ja kasvisruokavalion tueksi B12-vitamiinin riittävän saannin turvaamiseen.
  • Betolvex Strong B12-vitamiini 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste jaksamisen ja muistin tueksi.
  • Betolvex Sugar Balance B12-vitamiini sopii ruokavalion tueksi B12-vitamiinin, kromin ja d-vitamiinin riittävän saannin varmistamiseksi.
  • Betolvex Multi +A monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste – vitamiinit jokaiseen päivään! Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää sopivat ja suomalaisten ravintosuositusten mukaiset määrät 20 eri vitamiinia ja kivennäisainetta jokaiseen päivään.
  • Betolvex Multi monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste – vitamiinit jokaiseen päivään! Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää sopivat ja suomalaisten ravintosuositusten mukaiset määrät 19 vitamiinia ja kivennäisainetta jokaiseen päivään. Ei sisällä A-vitamiinia.

Betolvex–purkin voi kierrättää muovikeräykseen. Kaikki Betolvex- valmisteet ovat ravintolisiä. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Vain apteekista.

 

MULTI-FI-01082-06-23