Betolvex on monipuolinen B12-vitamiini- ja monivitamiinituoteperhe. Tuoteperhe sisältää viisi eri valmistetta:

  • Betolvex B12-vitamiini 1 mg sopii muistin ja kasvisruokavalion tueksi B12-vitamiinin riittävän saannin turvaamiseen.
  • Betolvex Strong B12-vitamiini 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste jaksamisen ja muistin tueksi. Betolvex Strong on vegaaninen ja Suomessa valmistettu.
  • Betolvex Sugar Balance B12-vitamiini sopii ruokavalion tueksi B12-vitamiinin, kromin ja d-vitamiinin riittävän saannin varmistamiseksi.
  • Betolvex Multi +A monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste – vitamiinit jokaiseen päivään! Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää sopivat ravintosuositusten mukaiset määrät 20 eri vitamiinia ja kivennäisainetta jokaiseen päivään.
  • Betolvex Multi monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste – vitamiinit jokaiseen päivään! Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää sopivat ravintosuositusten mukaiset määrät 19 vitamiinia ja kivennäisainetta jokaiseen päivään. Ei sisällä A-vitamiinia.

Betolvex–purkit voi kierrättää muovikeräykseen. Kaikki Betolvex- valmisteet ovat ravintolisiä. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Vain apteekista.

 

MULTI-FI-01082-10-23