Muut

Licener® täishampoo

Yksi Licener®-käyttökerta riittää! Licener®-täishampoo tuhoaa täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla jopa kymmenessä minuutissa. Shampoo on hellävarainen iholle ja hiuksille, se ei kirvele eikä se sisällä kemiallisia hajusteita.

Tuote-edut

  • Yksi käyttökerta riittää
  • Tehokas myös saivareita vastaan
  • Luonnonmukainen vaikutusmekanismi. Ei sisällä vaarallisia tai syttyviä kemikaaleja.
  • Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille

Käyttötarkoitus

Licener®-shampoo on helppokäyttöinen kertahoito, joka tappaa päätäit ja saivareet jo 10 minuutissa. Shampoo sisältää luonnollista
neempuu-uutetta ja shampoon vaikutusmekanismi perustuu siihen, että se tukahduttaa täit ja rikkoo saivareiden kuoren. Shampoo tappaa täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla ja sen vaikutustapa on sellainen, ettei täille pääse muodostumaan vastustuskykyä sitä vastaan.

Licener®-täishampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja se on helppo huuhdella pois. Licener® ei sisällä öljypohjaisia aineita, eikä hiuksia tarvitse kammata täikammalla tai pestä tavallisella shampoolla hoidon jälkeen. Mieto Licener®-shampoo ei sisällä kemikaaleja eikä herkästi syttyviä aineita. Uute kulkeutuu täin hengityselimistöön, aina hengitysputkiin asti. Tällöin täi kuolee minuuteissa, koska hapenkulku täin sydämeen heikkenee nopeasti ja sen aineenvaihdunta häiriintyy. Uute ympäröi saivareet ja rikkoo niiden suojakuoren tappaen täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla.

Pakkauskoko: 100 ml.

Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Luokittelu: Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet.

Neem-puun uutetta, vettä, polyglyseryyli-3-kapraattia, kokamidopropyylibetaiinia, glyseryylilauraattia, glyserolia, lauryyliglukosidia, dioktyylieetteriä, lauryylialkoholia, bentsyylialkoholia, bentsoehappoa, sorbiinihappoa, dimetyyliglutaraattia, dimetyyliadipaattia.

Alle 2 vuoden ikäisten lasten hoitoa koskevia tutkimuksia ei ole suoritettu. Licener-shampoota ei saa käyttää sellaiselle henkilölle, joka on allerginen jollekin valmisteen sisältämälle ainesosalle. Muiden shampoiden tapaan Licener® voi aiheuttaa lievää silmien ärsytystä. Pyri välttämään shampoon joutumista silmiin. Jos ainetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Jos yliherkkyyteen tai allergiaan viittaavia oireita tai muita haittavaikutuksia ilmenee, keskeytä käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Licener®-shampoota ei pidä käyttää raskauden tai imetyksen aikana keskustelematta ensin asiasta lääkärin kanssa.

Tutustu myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.