Kuivat silmät

Ophtim Eye® Forte -silmätipat

Ophtim Eye® Forte on viskositeetiltaan paksumpi silmätippa ja tarkoitettu etenkin yökäyttöön. Silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat myös piilolinssien kanssa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia. Älä kärsi kuivista silmistä.

Tuote-edut

  • Kosteuttaa ja suojaa
  • Etenkin yökäyttöön
  • Säilöntäaineeton

Käyttötarkoitus

Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat steriilejä ja säilöntäaineettomia. Tuotteita voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Ophtim Eye Forte on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan paksumpi (0,40 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu etenkin yökäyttöön. Ophtim Eye® Forte –silmätippoja on saatavana 10 ml pullossa tai 20 pipetin pakkauksessa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia ja niitä voi käyttää 12 tuntia avaamisen jälkeen. Pullo säilyy avattuna 4 kk. Pullojen ja pipettien kärki on pyöristetty ja se tekee silmätippojen käyttämisestä miellyttävää. Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

MULTI-FI-01210 01 24

0,40 % natriumhyaluronaatti