Nukahtamisvaikeudet

Melatoniini ratiopharm 1 mg

Melatoniini ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Tuote-edut

  • Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa
  • Lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia
  • Pieni tabletti on helppo niellä

Käyttötarkoitus

Nukahtamisajan lyhentäminen

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini ratiopharm 1 mg auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Aikaerorasitus

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatonin ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Melatoniini ratiopharm on saatavana helposti nieltävänä tablettina. Pakkauskoot: 30 ja 100 tablettia. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. Ravintolisä.

 

Vaikuttava aine melatoniini 1 mg. Muut aineet: täyteaine (mikrokiteinen sellu­loosa), melatoniini, paakkuuntumisenesto­aineet (piidioksidi, rasvahappojen magne­siumsuolat). Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

Tutustu myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.