Tevacare – Koulutusportaali ammattilaisille

Häämöttääkö tuleva kesätyö, harjoittelu tai valmistuminen ja mietit, muistatko kaiken koulussa opitun?

Kaipaatko tutor – tunneille interaktiivista materiaalia, joka innostaisi nuoria tulokkaita?

Etsitkö kenties hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa työsi sekä itsesi kehittämisen kannalta?

Ole huoleti, tevacare verkkokoulutusportaali on tarkoitettu juuri näihin tilanteisiin! Portaali on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, alan opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tevacare:sta löydät laadukkaat interaktiiviset koulutukset eri terapia – alueilta. Koulutukset perustuvat aitoihin potilaskohtaamisiin. Yhden tapauksen ratkomiseen menee tapauksesta riippuen 10-15 minuuttia. Interaktiiviset potilastapaukset ovat Sinun saatavilla 24/7 ja toimivuus on taattua sekä mobiilissa että tietokoneella.

Lääkärinä ja lääketieteenopiskelijana pääset itse määrittämään potilaan diagnoosin, miettimään sopivaa hoitovaihtoehtoa sekä huolehtimaan mahdollisista jatkohoidoista. Erikoislääkäri kommentoi vastauksia.

Farmasian alan ammattilaisena tai opiskelijana kuulet erkoislääkärin toimesta, mitä lääkärin vastaanotolla on tapahtunut. Potilas on tulossa sinun vastaanotollesi apteekkiin, miten toimit tilanteessa vahvistaaksesi hoitoonsitoutumista.

Koska kyse on vain terveydenhuollon ammattilaisille suunnatusta koulutusportaalista, tarvitset sisäänkirjautumiseen FimNet –tunnukset.

Kirjaudu Tevacare –koulutusportaaliin:

Kirjaudu