Teva itsehoidon uutiskirjeen tilaus ja tuotepaketin arvonta Facebook ja Instagram 09.21: säännöt

Järjestäjä

Teva Finland Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo (jäljempänä järjestäjä).

Palkinnot

Arvonnan palkintona on yhteensä 6 kpl Teva itsehoidon tuotepakettia (3 kpl Facebookissa ja 3 kpl Instagramissa). Yksi tuotepaketti sisältää i3.1 ratiopharm maitohappobakteeri 30 kapselin, Naso Fresh Seesamiöljy ratiopharm 10 ml ja Opthim Eye Day & Night silmätipat 30 pipettiä pakkaukset. Yhden palkinnon arvo on yhteensä noin 47 euroa.

Tuotepaketin arvontaan osallistutaan tilaamalla Teva Finland itsehoidon uutiskirjeen. Kaikki 16-30.9.2021 välillä uutiskirjeen tilanneet ovat mukana arvonnassa.  Tilauslinkki löytyy arvonta-julkaisuista sekä verkkosivuiltamme  https://www.tevafinland.fi/itsehoito

Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan em.tavoilla osallistuneiden kesken.

Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen sovittavalla tavalla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa edelleen. Osallistuja ei voi esittää rahallisia tai muita vaatimuksia järjestäjälle.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset, osallistuessaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Teva Finland Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa  Osallistumisaika alkaa torstaina 16.9.2021 ja päättyy torstaina 30.9.2021 klo 18:00. Palkinnot arvotaan viimeistään maanantaina 4.10.2021.  Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kuinka palkintojen saavuttamiseen ja arvontaan voi osallistua

Tuotepaketin arvontaan osallistutaan tilaamalla Teva itsehoidon uutiskirjeen. Kaikki 16-30.9.2021 välillä uutiskirjeen tilanneet ovat mukana arvonnassa.

Uutiskirjeen tilauslinkki löytyy arvonta-julkaisuista sekä verkkosivuiltamme  https://www.tevafinland.fi/itsehoito/

Tuotepaketin arvontaan voi osallistua em. tavoin. Tuotepaketteja arvotaan yhteensä 6 kpl (3 kpl Facebookissa ja 3 kpl Instagramissa).

Tietosuoja

Keräämme ja käsittelemme annettuja yhteystietoja arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Osallistumalla kilpailuun hyväksyn tietojeni tallentamisen kilpailua varten ja nimeni julkistuksen mahdollisen voiton kohdalla. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Voit tutustua rekisteriselosteeseen uudistuneilla verkkosivuillamme www.tevafinland.fi kohdassa ”Tietosuoja”.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

Vastuustavapautumisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

Arvonnan ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa www.tevafinland.fi

Oikeustien poissulkeminen

Arvonnan tulos on lopullinen, eikä tuloksesta voi valittaa. Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti sekä julkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen avulla 2 viikon sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä voidaan käyttää Teva Finland Oy:n mainonnassa ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvontaa koskee Suomen laki. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.