Flunssa ja kuume

Naso NaCl ratiopharm

Naso NaCl ratiopharm soveltuu nenän ja silmien puhdistukseen, huuhteluun ja kostuttamiseen vauvasta vaariin. Säilöntäaineeton ja steriili suolaliuos löytyy kätevissä kertakäyttöpipeteissä. Pipetit sopivat myös piilolinsseille.

Tuote-edut

  • Puhdistaa, kosteuttaa ja huuhtelee nenää ja silmiä
  • Tukena nuhan hoidossa
  • Täysin luonnollinen ja säilöntäaineeton koko perheen tuote

Käyttötarkoitus

Naso NaCl ratiopharm –nenäsumute on fysiologinen ja steriili 0,9 % suolaliuos, jota voi käyttää esimerkiksi tukkoisen nenän puhdistamiseen. Tuote sopii myös kosteuttamaan nenän limakalvoja, kun kuivumisen syynä on esimerkiksi sisälämmityksen tai ilmastoinnin aiheuttama kuiva sisäilma.

Naso NaCl ratiopharm –pipetit ovat erinomainen flunssan tukihoitotuote mm. nuhaisen vauvan nenäoireiden hoitoon kuten nenäeritteen pehmittämiseen ja poistamiseen. Steriili suolaliuos on helppo annostella pehmeistä ja kapeakärkisistä 2 ml kerta‐annospipeteistä. Pipetit soveltuvat myös kuivien silmien kosteuttamiseen ja huuhteluun. Myös piilolinsseille.

Pakkauskoko: nenäsumute 20 ml ja kertakäyttöpipetit 20×2 ml.

Annostelu ja käyttöohje

Naso NaCl ratiopharm –nenäsumute: aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille 1-2 sumutusta kumpaankin sieraimeen tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. Imeväiset ja alle 2-vuotiaat lapset 1 sumute kumpaankin sieraimeen tarpeen mukaan.

Poista sumutepullon suojakorkki. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, pidä pullo pystyasennossa ja pumppaa ilmaan kunnes suihke on tasainen. Laita suutin sieraimeen ja hengitä rauhallisesti nenän kautta sisään samalla, kun annostelet suihketta. Käytön jälkeen puhdista suutin kuivalla paperipyyhkeellä ja laita suojakorkki takaisin. Avattu nenäsumute säilyy 6 viikkoa.

Hygieniasyistä Naso NaCl -nenäsumutepullo on tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Naso NaCl ratiopharm –kertakäyttöpipetit: avaa kerta-annospipetti katkaisemalla pipetin kärki. Jos puhdistat nenää, kallista päätä taaksepäin, purista kevyesti pipettiä ja tiputa muutama tippa kerrallaan sieraimeen. Niistä nenä hetken päästä tai anna liuoksen valua nieluun. Yksi pipetti riittää molempiin sieraimiin. Jos käytät pipettiä silmien kosteutukseen tai huuhteluun, tiputtele liuosta alaluomen muodostamaan taskuun ja räpyttele muutama kerta, niin että liuos levittyy koko silmälle. Sopii myös kaiken tyyppisten piilolinssien kanssa.

Tutustu huolella pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin. Valmisteet kuuluvat CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

MULTI-FI-01088 08 23

Isotoninen 0,9 % natriumkloridiliuos.