Kuivat silmät

Ophtim Eye® Hydra -silmätipat

Ophtim Eye® Hydra on viskositeetiltaan kevyt silmätippa ja sopii erityisesti päiväkäyttöön. Ophtim Eye® Hydra -silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat mainiosti myös jatkuvaan sekä runsaaseen käyttöön. Sopii piilolinssien käyttäjille. Älä kärsi kuivista silmistä.

Tuote-edut

  • Kosteuttaa ja suojaa
  • Etenkin päiväkäyttöön
  • Sopii myös piilolinsseille

Käyttötarkoitus

Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja soveltuvat mainiosti myös piilolinssien käyttäjille.

Ophtim Eye Hydra on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan kevyt (0,20 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu hyvin päiväkäyttöön. Ophtim Eye® Hydra –silmätippoja on saatavana 20 pipetin pakkauksessa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia ja niitä voi käyttää 12 tuntia avaamisen jälkeen. Pipettien kärki on pyöristetty ja se tekee silmätippojen käyttämisestä miellyttävää. Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

MULTI-FI-01330 06 24

0,20 % natriumhyaluronaatti