Kuivat silmät

Ophtim Eye® Hydra -silmätipat

Ophtim Eye® Hydra on viskositeetiltaan kevyt silmätippa ja sopii erityisesti päiväkäyttöön. Ophtim Eye® Hydra -silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat mainiosti myös jatkuvaan sekä runsaaseen käyttöön. Sopii piilolinssien käyttäjille. Älä kärsi kuivista silmistä.

Tuote-edut

  • Kosteuttaa ja suojaa
  • Etenkin päiväkäyttöön
  • Sopii myös piilolinsseille

Käyttötarkoitus

Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja soveltuvat mainiosti myös piilolinssien käyttäjille.

Ophtim Eye Hydra on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan kevyt (0,20 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu hyvin päiväkäyttöön. Ophtim Eye® Hydra –silmätippoja on saatavana 10 ml pullossa sekä 20 pipetin pakkauksessa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia ja niitä voi käyttää 12 tuntia avaamisen jälkeen. Pullo säilyy avattuna 4 kk. Pullojen ja pipettien kärki on pyöristetty ja se tekee silmätippojen käyttämisestä miellyttävää. Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

MULTI-FI-01210 01 24

0,20 % natriumhyaluronaatti