Muut

Vagimoist ratiopharm emätinpuikko

Vagimoist ratiopharm emätinpuikko kosteuttaa ja auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa sekä edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmiste on hormoniton, parabeeniton ja hajusteeton. Paikallishoito.

Tuote-edut

  • Emättimen kuivuudesta johtuviin oireisiin, kuten poltteluun, ärsytykseen ja kutinaan
  • Kosteuttaa, tasapainottaa ja auttaa emättimen luonnollisen pH- ja bakteeritasapainon palautumista ja sen ylläpitoa
  • Hormoniton

Käyttötarkoitus

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmisteen sisältämät hyaluroni- ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kuivuuden hoidossa ja ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

Valmisteen sisältämällä hyaluronihapon natriumsuolalla (10 mg/emätinpuikko) on kosteuttava ja voiteleva vaikutus. Se auttaa palauttamaan emättimen normaalin kosteustasapainon emättimen kuivuuden yhteydessä. Maitohappo, jota on myös luonnollisesti emättimessä, auttaa pH:n korjaamisessa sekä ulkosynnytinten ja emättimen herkän alueen bakteeritasapainon palautumisessa. Polykarbofiili auttaa normalisoimaan emättimen pH-tasapainoa.

Pakkauskoko: 10 emätinpuikkoa. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. CE-merkitty terveydenhuollon laite ja tarvike.

MULTI-FI-01211 01 24

Yksi emätinpuikko sisältää: Hyaluronihappo, polykarbofiili, maitohappo, tokoferoliasetaatti, A-vitamiini, 18-beta-glykyrritsiinihappo, teepuuöljy, fosfatidyylikoliini, puolisynteettiset triglyseridit

Raskauden ja imetyksen aikana valmistetta tulee käyttää vain välttämättömissä tapauksissa ja lääkärin ohjeen mukaan.