Nukahtamisvaikeudet

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9 mg

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Tuote-edut

  • Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa
  • Lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia
  • Pieni helposti nieltävä tabletti

Käyttötarkoitus

Nukahtamisajan lyhentäminen

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Aikaerorasitus

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm tabletti on pieni ja helppo niellä. Pakkauskoot: 30 ja 100 tablettia. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. Ravintolisä.

 

Vaikuttava aine Melatoniini 1,9 mg. Muut aineet: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuoloja, piidioksidi sekä silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa.

Jos käytät verenohennuslääkkeitä, neuvottele melatoniinin sopivuudesta lääkärisi kanssa.

Tutustu myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.