Vitamiinit ja ravintolisät

Evergia Multilong

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Valmisteen vitamiinit ja hivenaineet vapautuvat elimistöön tasaisella nopeudella viiden tunnin ajan. Yksi kapseli päivässä riittää.

Tuote-edut

  • Sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta
  • Pitkävaikutteinen monivitamiinivalmiste
  • Yksi kapseli päivässä

Käyttötarkoitus

Evergia Multilong – aktiiviseen arkeen. Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vapautuvat elimistöön tasaisella nopeudella viiden tunnin ajan, mikä tekee siitä pitkävaikutteisen monivitamiinivalmisteen. Se sisältää13 vitamiinia: A-, C-, D-, E- ja K1-vitamiineja sekä kaikkia B-ryhmän vitamiineja: B1, B2, B3, B5, B6, biotiini, B9 (foolihappo) ja B12. Lisäksi se sisältää 13 hivenainetta: rauta, sinkki, kupari, mangaani, jodi, seleeni, kromi, molybdeeni, boorihappo, para-aminobentsohappo, rutiini, lykopeeni ja luteiini.

Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet auttavat vähentämään väsymystä ja edistävät hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina. Lisäksi ne edistävät normaalia vastustuskykyä, näkökykyä sekä normaalia henkistä suorituskykyä.

Annostus

1 kapseli päivässä.

Pakkauskoot: 60 ja 120 kapselin pakkaukset.

Laktoositon ja maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton.

Luokittelu: ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

EU-komission hyväksymiä terveysväittämiä valmisteen eri ainesosille:

  • C-vitamiini, rauta, B2-, B6- vitamiini ja pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. B2- vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina.
  • D-, B6-, B12-, A- ja C-vitamiinit sekä foolihappo, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • A-vitamiini ja B2-vitamiini edistävät näön pysymistä normaalina.
  • B1-, B2-, B6-, B12- ja C-vitamiinit sekä niasiini, pantoteenihappo ja mangaani edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • B1-, B6-, B12-vitamiini ja niasiiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

 

MULTI-FI-00305-02-23

C-vitamiini, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloo¬sa, mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, E-vitamiini, vedetön kalsiumvetyfosfaatti, rauta, niasiini, kaliumkloridi, sinkkioksidi, pantotee¬nihappo, B6-vitamiini, seleeni, lykopeeni, kromi, para-aminobentsoehap-po, D-vitamiini, riboflaviini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola, kolloidinen piidioksidi), luteiini, mangaanisulfaatti, tiamiini, rutiini, jodi, A-vitamiini, kupari, molybdeeni, biotiini, foolihappo, B12-vitamiini, boorihappo, K-vitamiini. Kapselikuori: liivate, väri (E120, E133, E171), pintakäsittelyaine (E904), happamuudensäätöaine (E527).

Vain aikuisille (yli 18-vuotiaille). Ei raskaana oleville eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen.

Tuote ei sovi raskauden aikana, sillä se sisältää A-vitamiinia, jota ei suositella ravintolisänä raskauden aikana. Imetys ei ole este valmisteen käytölle.

Lue myös