Flunssa ja kuume

Flusils® 8,75 mg

Flusils® 8,75 mg imeskelytabletit lievittävät lyhytaikaisen kurkkukivun oireita. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

Tuote-edut

  • Lievittää kurkkukivun oireita
  • Vaikutus alkaa 2 minuutissa! *
  • Sokeriton

Käyttötarkoitus

Flusils® hunaja-sitruuna 8,75 mg imeskelytabletit on tarkoitettu lyhytaikaisen kurkkukivun oireiden (kuten kivun, arkuuden ja turvotuksen sekä nielemisvaikeuksien) lievitykseen aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Makuna on hunaja-sitruuna. Lue pakkausseloste huolellisesti. Itsehoitolääke.

Annostus

Yhden imeskelytabletin annetaan hitaasti liueta suussa 3–6 tunnin välein tarpeen mukaan. Enintään viisi imeskelytablettia 24 tunnin kuluessa. Flusils® hunaja-sitruuna 8,75 mg imeskelytabletteja saa käyttää enintään kolmen vuorokauden ajan. Kuten kaikkia imeskelytabletteja, myös näitä imeskelytabletteja on liikuteltava suussa imeskelyn aikana paikallisen ärsytyksen välttämiseksi.

Milloin lääkäriin?

Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi kolmen päivän jälkeen.

Lääkemuoto: imeskelytabletti. Pakkauskoko: 16 imeskelytablettia.

 

Flurbiprofeeni

 

Älä käytä Flusils®-imeskelytabletteja, jos olet allerginen flurbiprofeenille tai valmisteen apuaineille. Vältä kahden tai useamman tulehduskipulääkkeen tai tulehduskipulääkkeen ja kortikosteroidien samanaikaista käyttöä (esim. selekoksibi, ibuprofeeni, diklofenaakkinatrium tai prednisoloni), sillä tällainen yhteiskäyttö voi lisätä haittavaikutusten, ja etenkin ruoansulatuselimistöön liittyvien haittavaikutusten riskiä. Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi kolmen päivän jälkeen. Tutustu tarkemmin pakkausselosteeseen.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskauden viimeisellä kolmanneksella. Jos olet 6 ensimmäisellä raskauskuukaudella raskaana tai imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät näitä imeskelytabletteja. Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä.

Jos havaitset haittavaikutuksia, kerro niistä lääkärille, apteekkihenkilökunnalle tai sairaanhoitajalle.

Lopeta valmisteen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulle kehittyy jokin seuraavista:

  • allergisen reaktion oireita, kuten astma, äkillisesti alkanut hengityksen vinkuna tai hengenahdistus, kutina, nenän vuotaminen, ihottuma jne.
  • kasvojen, kielen tai nielun turpoaminen, sydämentykytystä ja verenpaineen laskua, joka johtaa sokkiin
  • vaikea-asteiset ihoreaktiot, kuten ihon kuoriutuminen, rakkulat tai ihon hilseily.

*Flusils® 8,75mg valmisteyhteenveto

 

MULTI_FI_00942 02 23