Kipu ja särky

Kylmägeeli ratiopharm 150 ml

Lievittää lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Väriaineeton ja kirkas geeli ei tahraa.

Tuote-edut

  • Liikunnan rasittamille lihaksille
  • Lievittää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä
  • Kirkas geeli ei tahraa vaatteita

Käyttötarkoitus

Kylmägeeli ratiopharm on väriaineeton geeli, jota käytetään lievittämään lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Kylmägeeliä käytetään myös laukaisemaan lihasjännitystä ja nopeuttamaan lihasten palautumista rasituksen jälkeen.

Kylmägeeli ratiopharmin vaikuttava aine on mentoli, joka aikaansaa viilentävän vaikutuksen hoidettavalla kohdealueella. Vaikutusta tehostaa eukalyptysöljy. Geeliä levitetään hoidettavalle alueelle 3-6 kertaa päivässä noin viikon ajan. Kylmävaikutus tuntuu voimakkaammalta, kun levität ensin ohuen kerroksen ja muutaman minuutin päästä toisen kerroksen. Jos kipu jatkuu pitkään tai pahenee hoidosta huolimatta, ota yhteyttä lääkäriin.

Pakkauskoko: 150 ml tuubi.

Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Luokittelu: Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet.

MULTI-FI-01212 01 24

Vesi, alkoholi, mentoli, propyleeniglykoli, eukalyptuspuun lehtiöljy, karbomeeri, glyseroli, akrylaatit C10-30, alkyyliakrylaatti-ristipolymeeri ja trietanoliamiini

Vältä kylmägeelin joutumista silmiin, haavoihin ja limakalvoille.