Flunssa ja kuume

Naso Dexpanthenol ratiopharm

Naso Dexpanthenol ratiopharm kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti kuivia ja aristavia nenän limakalvoja. Valmisteen sisältämä dekspantenoli tukee nenän limakalvojen parantumista esim. flunssan tai allergian aiheuttamissa limakalvotulehduksissa. Sopii koko perheelle.

Tuote-edut

  • Kosteuttaa ja auttaa nenän limakalvoja parantumaan
  • Tukena nuhan hoidossa
  • Säilöntäaineeton, koko perheen tuote

Käyttötarkoitus

Naso Dexpanthenol ratiopharmia käytetään nenän kuivien limakalvojen kosteutukseen. Kuivumista voivat aiheuttaa esimerkiksi kuiva huoneilma, ilmastoidut sisätilat, kuiva ilmasto tai nuha. Valmiste sopii myös nenän limakalvojen puhdistukseen esim. pölystä, allergeeneistä tai karstasta. Valmiste sisältää suolaliuosta sekä oireita rauhoittavaa dekspantenolia. Dekspantenoli sitoo nenän limakalvojen pinnalla olevan kosteuden ja tukee hellävaraisesti ärtyneiden limakalvosolujen luonnollista paranemista.

Pakkauskoko 20 ml.

Annostelu

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille: 1-2 suihketta useita kertoja vuorokaudessa molempiin sieraimiin.

Imeväisikäisille ja alle 2-vuotiaille lapsille: 1 suihke useita kertoja vuorokaudessa molempiin sieraimiin.

Hyödyllisiä käyttövinkkejä

Poista suojakorkki. Paina sumutepullon pumppua useita kertoja ilmaan, kunnes suihke on tasainen. Vie sumutepullon suutin sieraimeen ja paina pumppua. Hengitä rauhallisesti sisään nenän kautta samalla kun annostelet suihkeen. Pidä sumutepullo annostelun aikana mahdollisimman pystysuorassa asennossa.
Jos sumutepullon suutin ei toimi kunnolla, pidä pulloa pystyasennossa ja paina pumppua useita kertoja, kunnes suihke on jälleen tasainen.

Jos käytät samanaikaisesti muita (esimerkiksi limakalvojen turvotusta vähentäviä) nenäsumutteita, käytä Naso Dexpanthenol ratiopharm -valmistetta aina ensimmäisenä. Hygieniasyistä Naso Dexpanthenol -nenäsumutepullo on tarkoitettu yhden henkilön käyttöön. Avattu nenäsumute säilyy 3 kuukautta.

Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

MULTI-FI-01088 08 23

1 % dekspantenoli keittosuolaliuoksessa (0,5‐prosenttinen natriumkloridiliuos).