Muut

Vagibalance ratiopharm emätintabletti

Vagibalance ratiopharm emätintabletti tasapainottaa, palauttaa ja ylläpitää emättimen luonnollista bakteeri- ja pH-tasapainoa. Sisältää maitohappoa ja maitohappobakteereita. Valmiste on hormoniton, parabeeniton ja hajusteeton. Paikallishoito.

Tuote-edut

  • Ylläpitää emättimen luonnollista bakteeri- ja pH-tasapainoa
  • Auttaa emättimen bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin oireiden hoidossa
  • Hormoniton

Käyttötarkoitus

Emättimen ja virtsateiden alueen bakteeritasapaino voi muuttua eri syistä. Tavallisia syitä ovat kuukautiset, raskaus, vaihdevuodet, antibioottikuuri ja yhdyntä. Myös liiallinen intiimihygienia sekä tamponien ja terveyssiteiden käyttö voivat altistaa häiriöille. Bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin yleisimpiä oireita ovat polttelu, kutina ja lisääntynyt valkovuoto.

Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa. Tämä estää epäsuotuisten bakteerien kasvua.

Pakkauskoko 10 emätintablettia. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. CE-merkitty terveydenhuollon laite ja tarvike.

MULTI-FI-01211 01 24

Yksi emätintabletti sisältää: Lactobacillus acidophilus (1 mrd CFU), maitohappo, apuaineet (mannitoli, kroskarmelloosinatrium, kasviperäinen magnesiumstearaatti)

Älä käytä samanaikaisesti muita emättimeen asetettavia valmisteita ennen kuin olet kysynyt neuvoa gynekologiltasi. Emätintabletit eivät yleensä aiheuta paikallista ärsytystä, mutta jos yliherkkyysoireita esiintyy, ota yhteys lääkäriin. Poikkeuksellisissa tapauksissa voi ensimmäisten päivien aikana esiintyä lievää kutinaa, joka yleensä loppuu 2-3 päivän hoidon jälkeen.

Mikäli olet raskaana, keskustele hoitohenkilökunnan kanssa valmisteen soveltuvuudesta. Valmistetta voi käyttää imetyksen aikana.