Työtä onnistuneen lääkehoidon puolesta

Vaikka Teva on yksi maailman suurimmista lääkevalmistajista, toimintamme ja asiantuntijuutemme on vahvasti paikallisesti juurtunutta Suomeen. Tevalaisia on Suomessa kaikkiaan n. 70 henkilöä.

Espoon Keilarannassa sijaitsevasta Teva-toimistosta löytyvät mm. logistiikka- ja portfoliotiimit, markkinointi sekä lääkkeiden rekisteröinnistä, laadusta ja lääketurvasta vastaavat farmasian ammattilaiset. Asiakasrajapinnassa työskentelee myyntiedustajiamme ympäri Suomen.

Työn merkityksellisyys, sekä oman että työkaverin työssä viihtyminen ja jaksaminen ovat meidän työyhteisössä tärkeitä arvoja. Asioista uskalletaan puhua ääneen myös vuosittaisen ilmapiiritutkimuksen ulkopuolella. Turvallinen työyhteisö, luottamuksen ja arvostuksen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen kulttuuri, ovat asioita joista meidät on palkittu kansainvälisesti (Outstanding Employer, KornFerry, 2018). Kulttuuristamme voit kurkata lisää Instagram tililtämme TevallistaElämää. Tarkemmin meidän arvoista pääset lukemaan tästä.

Meille töihin?

Kiinnostaako Sinua monipuolinen työ lääketeollisuudessa? Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoinna olevaa työpaikkaa, mutta päivitämme sivua säännöllisesti ja ilmoitamme täällä, kun paikkoja avautuu.

Työstämme parhaillaan videosarjaa erilaisista tehtävistä Tevalla ja ihmisistä näiden tehtävien takana. Tutustu sarjan kahteen ensimmäiseen videoon.

Esittelyssä Jaakko Puttonen ja Juho Tuhkalainen

Jaakko Puttonen, Lääketieteellinen asiantuntija

Juha Tuhkalainen, Laadunvarmistusproviisori