B12-vitamiinien puutostilat

Betolvex Vege

Kasvisruokavalion tueksi erityisesti vegaaneille B12-vitamiinin ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen. Täysin vegaaninen ruokavalio ei sisällä lainkaan elimistölle elintärkeää B12-vitamiinia.

Tuote-edut

  • Päivittäinen B12 – ja D-vitamiinivalmiste kasvisruokavalion tueksi
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
  • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

Käyttötarkoitus

Täysin vegaaninen ruokavalio ei sisällä lainkaan elimistölle elintärkeää B12-vitamiinia. Betolvex Vege B12-vitamiini sisältää 1 mg B12-vitamiinia (syanokobalamiini) ja 20 mikrogrammaa kasviperäistä D2-vitamiinia.   Se soveltuu erityisesti vegaaneille ja tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville. B12-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologia toimintoja.  D-vitamiini tukee kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. Annostelu: yksi tabletti päivässä. Ei sisällä ylimääräisiä maku- tai makeutusaineita. Betolvex  Vege– kasvisruokavalion tueksi. Pakkauskoot: 30 ja 90 tablettia.  Betolvex-purkin mutterimallinen korkki on helppo avata. Purkki on valmistettu kierrätetystä muovista ja sen voi kierrättää muovikeräykseen. Luokittelu: ravintolisä. Tutustu huolella pakkauksen ohjeisiin.

maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, esigelatinoitu maissitärkkelys, 
D2-vitamiinivalmiste (sis. maltodekstriini, muunneltu tärkkelys (E1450), rapsiöljy, natriumaskorbaatti, alfatokoferoli, D2-vitamiiniöljy), magnesiumstearaatti, syanokobalamiini, sitruunahappo (E330), natriumsitraatti (E331), kolloidinen vedetön piidioksidi

Älä käytä, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.