Muut

Evergia Multilong

Aktiiviseen arkeen – Evergia Multilong! Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Toisin kuin tavallisissa monivitamiineissa, Evergiassa vitamiinit vapautuvat elimistöön tasaisemmin pitkin päivää. Yksi kapseli päivässä riittää.

Tuote-edut

  • Sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta yhdessä kapselissa
  • Pitkävaikutteinen monivitamiinivalmiste
  • Yksi kapseli päivässä riittää
  • Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton ja gluteeniton

Käyttötarkoitus

Evergia Multilong on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa. Sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vähentävät väsymystä ja ylläpitävät hiusten, kynsien ja ihon normaalia kuntoa. Lisäksi ne tukevat vastustuskykyä, näkökykyä sekä fyysistä ja henkistä suorituskykyä. Tavallisesti vitamiinivalmisteet hajoavat ja liukenevat elimistöön minuuteissa, mutta Evergia Multilongin sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vapautuvat kehoon tasaisella nopeudella noin viiden tunnin aikana, mikä tekee siitä pitkävaikutteisen monivitamiinivalmisteen. Näin elimistö pystyy hyödyntämään vitamiinit ja hivenaineet paremmin. Pakkauskokoina on 60 ja 120 monivitamiinikapselin pakkaukset. Ravintolisä.

Valmisteessa on A-, C-, D-, E- ja K1-vitamiineja sekä kaikkia B-ryhmän vitamiineja: B1, B2, B3, B5, B6, B7 (biotiini), B9 (foolihappo) ja B12. Lisäksi se sisältää seuraavia hivenaineita: rauta, sinkki, kupari, mangaani, jodi, seleeni, kromi, molybdeeni, boorihappo, para-aminobentsohappo, rutiini, lykopeeni ja luteiini.

Tuote ei sovi alle 18-vuotiaille eikä henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena.

 

Tuote ei sovi raskauden aikana, sillä se sisältää A-vitamiinia, jota ei suositella ravintolisänä raskauden aikana. Imetys ei ole este valmisteen käyttämiselle.

Tutustu myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.