Vatsavaivat ja suolisto

Pegulos 12 g

Pegulos 12 g on ummetuksen hoitoon tarkoitettu itsehoitolääke. Ei alle 2-vuotiaille.

Tuote-edut

  • Helppokäyttöinen ja hellävarainen
  • Kätevät annospussit
  • Neutraalinmakuinen, sekoita mieleiseesi kylmään tai kuumaan juomaan

Käyttötarkoitus

Pegulos 12 g on tarkoitettu ummetuksen hoitoon aikuisille ja yli 8-vuotiaille sekä kuivuneen, suolessa pitkään olleen ulostekovettuman pehmentämiseen yli 12-vuotiaille. Alle 8-vuotiaille lapsille on 6 g annospussit. Ei alle 2-vuotiaille. Vaikuttava aine makrogoli 4000.

Lääkemuoto: jauhe oraaliliuosta varten.

Pakkauskoot: 20 ja 50 annospussia. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. Itsehoitolääke.

Pegulos-hoito kestää tavallisesti enintään kaksi viikkoa. Jos oireesi jatkuvat kahden viikon käytön jälkeen tai olosi huononee, ota yhteyttä lääkäriin.

makrogoli 4000

 

Älä käytä, jos olet allerginen makrogolille, jos sinulla on suonenseinämän rakenteellisesta tai toiminnallisesta viasta johtuva tukkeuma tai jos sinulla on vatsakipuja, joiden syytä ei tiedetä. Alle 8-vuotiaille lapsille on valmisteesta Pegulos 6 g-pakkaus.

Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasti raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Pegulos-valmistetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Yleisiä haittavaikutuksia ovat vatsakipu, vatsan turvotus, ripuli ja pahoinvointi.