Vatsavaivat ja suolisto

Maitohappobakteeri +BCD ratiopharm

Maitohappobakteeri +BCD ratiopharm tukee vastustuskykyä. Se sisältää maitohappobakteerit ja vastustuskykyä tukevat B-, C- ja D-vitamiinit samassa kapselissa. Valmiste ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Tuote-edut

  • Maitohappobakteerit ja vastustuskykyä tukevat vitamiinit samassa kapselissa.
  • Kaikille 1-vuotiaasta ylöspäin.
  • Kapselit voi myös avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan.
  • Päivittäiseen käyttöön ja lomamatkalle.

Käyttötarkoitus

Hyvinvoinnin päivittäiseen ylläpitoon ja vastustuskyvyn tukemiseen. Maitohappobakteeri + BCD ratiopharm sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa ja B,-C- ja D‐vitamiineja. Maitohappobakteeri+BCD ratiopharm sopii päivittäiseen käyttöön ja lomamatkoille. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B6‐, B12‐, C‐ ja D‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Päiväannos sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa. Sisältää vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria. Valmisteen B‐,C‐ ja D‐vitamiinit tukevat vastustuskykyäsi. D‐vitamiini ylläpitää myös luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointia. Lisäksi B‐vitamiini vähentää väsymystä ja tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. C‐vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka tukee myös vastustuskykyä.

Maitohappobakteeri+BCD ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoproteiinia.

Aikuisen suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Ei suositella alle 1-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annosmuoto: kapseli. Pakkauskoot 30, 50 ja 100 kapselia.

Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Ravintolisä.

Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), Streptococcus thermophilus, askorbiinihappo (C-vitamiini), Bacillus coagulans, piidioksidi, magnenesiumstearaatti, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), pyridoksiini (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini; sisältää maissitärkkelystä, liivatetta ja sakkaroosia), pantoteenihappo (B5-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini; sisältää maltodekstriinejä, sitruunahappoa, natriumsitraattia), dekstriini (maissi), tärkkelys (maissi), gelatiini (liivate, peräisin naudasta), väriaine E171 (titaanidioksidi).