Vitamiinit ja ravintolisät

i3.1 ratiopharm maitohappobakteerivalmiste

i3.1 ratiopharm sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Päivittäiseen käyttöön.

Tuote-edut

  • innovatiivinen, kliinisesti tutkittu kolmen eri maitohappobakteerikannan yhdistelmä
  • sopii myös erityisruokavaliota noudattaville*
  • 1 kapseli päivässä

*Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Se sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intolerantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Käyttötarkoitus

i3.1 ratiopharm on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Se sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa:

  • Lactobacillus plantarum CECT 7484
  • Lactobacillus plantarum CECT 7485
  • Pediococcus acidilactici CECT 7483

Yksi i3.1 ratiopharm-kapseli sisältää vähintään 3 miljardia bakteeria. Valmisteen bakteerikannat on eristetty terveiden ihmisten suolistosta ja ne säilyvät tutkitusti elävinä ruoansulatuskanavan läpi.

Miten i3.1 ratiopharm toimii?

i3.1 ratiopharm lisää seuraavien maitohappobakteerikantojen määrää suolistossa: Lactobacillus plantarum ( CECT 7484 ja CECT 7485 kannat) ja Pediococcus acidilactici ( CECT 7485 kanta).

Annostus

Yksi kapseli päivässä ruokailun jälkeen. Tulosten saavuttamiseksi valmistetta tulisi käyttää päivittäin ainakin kahden viikon ajan.

Annosmuoto: kapseli. Pakkaus: 30 kapselia.

Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Se sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intolerantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Luokittelu: ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

MULTI-FI-00254-2-23

Täyteaine (maltodekstriini), Pediococcus acidilactici (CECT 7483), Lactobacillus plantarum (CECT 7484), Lactobacillus plantarum (CECT 7485), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Kasviperäinen kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E 464).

Tämän valmisteen käyttöä ei suositella tilanteissa, joissa käyttäjällä on tunnettu yliherkkyys jollekin valmisteen sisältämistä ainesosista. Jos sinulla on jokin vakava tai krooninen sairaus, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta ennen i3.1 ratiopharm -valmisteen käyttöä.