Allergia

Loratadin ratiopharm 10 mg

Loratadin ratiopharm 10 mg on allergialääke allergisen nuhan sekä allergiasta johtuvien silmäoireiden ja nokkosihottuman hoitoon ja ehkäisyyn. Loratadiini on väsyttämätön antihistamiini.

Tuote-edut

  • Väsyttämätön antihistamiini
  • Allergiseen nuhaan
  • Nokkosihottumaan

Käyttötarkoitus

Loratadin ratiopharm 10 mg on tarkoitettu seuraavien allergisten oireiden hoitoon ja ehkäisyyn aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: allerginen nuha (oireina nenän vuotamista, kutinaa tai tukkoisuutta sekä aivastelua), allergiaan liittyvät silmäoireet (punoitus, kutina ja vuotaminen) sekä allergian aiheuttama nokkosihottuma (ihon turvotus, punoitus ja kutina). Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi viiden päivän jälkeen. Pakkauskoko 10, 30 ja 100 tablettia. Vaikuttava aine: loratadiini. Tutustu huolella pakkausselosteeseen ja tarkasta valmisteen annostelu ennen sen käyttöä. Itsehoitolääke.

Loratadiini.

 

Älä käytä jos olet allerginen loratadiinille tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin käytät Loratadin ratiopharmia, jos sinulla on vaikea maksasairaus.

Käyttö raskauden ja imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan.

Yleisiä haittavaikutuksia (esiintyy 1‐10 käyttäjällä sadasta) ovat päänsärky, hermostuneisuus, väsymys, univaikeudet ja lisääntynyt ruokahalu.

Tutustu myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.

Lue myös

Tämä sisältö on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille ja vaatii kirjautumisen Fimnet-tunnuksilla.